Wednesday, April 24, 2024

GM Ramen

GM ramen | Arendonk

Ramen, deuren, kitwerken, aluminium plooiwerk, rolluiken, vliegenramen en afdaken

Zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Vertrouw de uitstraling van uw woning toe aan een vakman. Wij willen jullie zeer graag bijstaan bij jullie project.
Tijdens een vrijblijvend gesprek lichten we u graag in over het aanbod aan  producten, afwerking, prijzen enz.

Om u de beste kwaliteit te garanderen, werken we uitsluitend samen met gerenomeerde merken.

U kan  ons steeds bereiken:

GM ramen
Geerts Mario
Wippelberg 155 – 2370 Arendonk
tel: 0477/40.53.61
mailto: info@gmramen.be
web: www.gmramen.be


Enkele realisaties


Onze producten

Kunststof ramen en deuren

Er is geen huis zonder ramen.
Maar een raam is al lang geen eenvoudig vierkant vol glas meer.
Bij de keuze van uw ramen komt er heel wat kijken. Onze doelstelling is je wegwijs te maken en je te helpen bij je keuze.

Pvc ramen en deuren combineren een optimale thermische en akoestische isolatie met een uitgebreid kleurenpallet.
Pvc ramen en deuren zijn bovendien onderhoudsvriendelijk, energiebesparend en bieden een optimale veiligheid.Aluminium ramen en deuren
voor mensen met creatieve ideeën.

Aluminium is een licht maar ultrasterk materiaal met veel toepassingsmogelijkheden.
Door het polyvalente karakter laat dit materiaal zich gemakkelijk omvormen naar uiteenlopende designs, van ultrastrak tot uitgesproken Retro.
Aluminium ramen & deuren zijn verkrijgbaar in zowel matte, glanzende of metallic uitvoering in een waaier van RAL kleuren.

Reynaers aluminium


Aluminium plooiwerk voor een perfecte afwerking.

Leveren en plaatsen van aluminium plooiwerk voor gebruik bij verschillende applicaties. In alle RAL-kleuren mogelijk en op maat ontwikkeld.

Dit alles leidt tot een resultaat dat op geen enkele manier kan bekomen worden. De meest diverse vormen kunnen worden gemaakt voor de meest diverse toepassingen. Onze complexe plooistukken vormen een perfecte afwerking, het aantal zichtbare naden is herleid tot een minimum. Ze gaan perfect samen met uw schrijnwerk en ze zijn een goed alternatief voor afwerkingen met zink of natuursteen.Silicone kitwerken

Wij kitten uw ramen bij het plaatsen af in verschillende soorten van kleuren aangepast aan uw raamkleur of uw keuze. Dit kan gaan van bruin tot doorzichtige silicoon.

Ook kunnen we uw vensters,deuren,… opnieuw afwerken met siliconen d.m.v. eerst de oude silicone te verwijderen waardoor uw ramen en deuren weer zo goed als nieuw lijken.


Beglazing

 

Glas, we helpen u graag de juiste keuze maken.

Glas neemt in de bouw een steeds grotere plaats in. Waar transparantie vroeger de grootste troef was, lijkt er nu gewoon geen einde meer te komen aan zijn eigenschappen en functies: thermische isolatie en zonregulering, veiligheid, esthetiek, enz.
Het gevolg is een breed assortiment residentiële toepassingen.


Rolluiken

 

Een rolluik zorgt voor extra warmte -en geluidsisolatie evenals voor een verhoogde beveiliging tegen inbraak. Wij produceren zowel traditionele rolluiken (inbouwrolluiken) als voorzetrolluiken. Voor uw comfort bieden wij ook elektrisch bedienbare rolluiken aan.

Wij kunnen u eveneens nog een heel gamma aan kleuren aanbieden.


Vliegenramen- en deuren

 

Genoeg van de vliegen die uw huis binnenkomen? Dan is een vliegenraam de oplossing.
Wij bieden u zowel vaste als schuifbare vliegenramen aan, evenals vliegendeuren.
Onze vliegenramen zijn verkrijgbaar in alle kleuren zodanig dat ze een mooi geheel vormen met uw ramen en deuren.

Veranda’s / Serres / afdaken
 

Haal de zon in huis met een aluminium veranda
Een aluminium veranda/serre brengt licht en ruimte in uw huis. Stelt u zich het effect op een mooie lentedag eens voor! Maar eigenlijk is het met een veranda natuurlijk 12 maanden per jaar genieten van licht en ruimte in uw huis of een heerlijke verandatuin. En met aluminium is bijna alles mogelijk, van de meest eenvoudige aanbouwveranda tot complexe constructies.

Verandabouw voor iedere woonstijl
Wat u ook in gedachten hebt, met de aluminium profielen realiseert u precies de veranda/serre van uw dromen. ‘Functioneel’ zorgt bijvoorbeeld voor een sobere, maar elegante uitstraling, terwijl de ‘Orangerie’-lijn juist de authentieke sfeer van een Victoriaanse wintertuin oproept. Voor romantische bouwstijlen en renovatie is er bovendien de serie ‘Renaissance’. Ieder zijn stijl, ieder zijn aluminium veranda.

Een overdekt terras
Wanneer u echter geen plaats heeft voor een veranda, maar toch een vergelijkbare sfeer wilt creëren, dan kiest u voor een terrasdak. De aluminium afdaken laten voldoende licht door en zijn van een tijdloos design. Bovendien bieden ze een degelijke bescherming tegen regen en wind.


Wij stellen uw wensen centraal.
Graag kom ik bij u langs om advies en prijs te geven voor uw project. Dit is volledig vrijblijvend.

Bel me 0477/40.53.61

Tot  uw dienst,
Mario Geerts