Friday, May 17, 2024

Santens | B l u e c o m p a c t

Eenvoudig. Flexibel. Smart.

blueCompact is het eerste sluitsysteem dat via een app aangestuurd wordt.
Daardoor kan de configuratie individueler, flexibel en eenvoudiger – ook achteraf – door uzelf worden uitgevoerd. U profiteert na de installatie blijvend van een volledige controle en een volledig overzicht over het complete sluitsysteem.

blueCompact is ideaal voor slimme particuliere woningen en voor kleinere, toekomst gerichte bedrijven. Ontdek nu nog meer argumenten voor elektronische sluitsystemen met deze nieuwste highlight van Winkhaus.

 

Een intelligent systeem met slimme bediening

Door de ongecompliceerde bediening via de app is het beheer van het complete systeem kinderlijk eenvoudig en extreem comfortabel. Als eerste systeem überhaupt maakt blueCompact het u mogelijk de bediening van alle processen, autorisaties en wijzigingen via een smartphone of tablet uit te voeren.

 

Zicht op elke sluitgebeurtenis

In de app kunt u naderhand overzichtelijk en exact zien met welke sleutel en op welk moment zich iemand toegang heeft verschaft tot welke ruimte. Dat biedt u de mogelijkheid tot een uitgebreide toegangscontrole van uw gebouw. Met blueCompact behoudt u dus doorlopend het overzicht over alles wat er bij uw deuren gebeurt.

 

 

 

 

blueCompact biedt u:

+ Eenvoud: Bediening en beheer via een App
+ Snel: Verloren sleutels per omgaande blokkeren
+ Controle: Alle sluitgebeurtenissen exact bewaken
+ Flexibel: Sluitautorisaties op afstand toewijzen
+ Veilig: Data worden uitsluitend in de sleutel opgeslagen
+ Intuïtief: Elke stap wordt uitgelegd in de video-instructies
+ Ongecompliceerd: Makkelijk te vervangen en flexibel uit te breiden

BluecompactbyWinkhaus

 

Met de blueCompact App heeft men de teugels van zijn sluitsysteem altijd stevig en veilig in de hand. De overzichtelijke en eenvoudige bediening is bijzonder gebruikersvriendelijk. De gratis App is nu beschikbaar onder de naam “blueCompact” in de App Store als iOS-versie of in de Google Play Store voor Android-apparaten.

Blue

 

Vraag advies en offerte

 


 

 bedrijfspagina