Sunday, May 19, 2024

Opendeurweekend Reynaers Aluminium

Reynaers Aluminium, de toonaangevende fabrikant van aluminium profielen voor ramen, deuren en veranda’s, kondigt zijn Opendeurweekend aan op 23 en 24 september.

 

Dit uitzonderlijke evenement is gericht op toekomstige bouwers en verbouwers en biedt de kans om lokale vakmannen op het gebied van ramen, deuren en veranda’s te ontmoeten. Meer dan 100 vakmannen van Reynaers Aluminium zullen tijdens deze dagen hun deuren openen om hun expertise te delen.

Tijdens het weekend krijgen bezoekers persoonlijk advies voor hun bouw- en renovatieprojecten. Er is ook een speciale aanbieding: gratis superieure isolatie op ramen, deuren en veranda’s, dankzij de oplossingen van Reynaers Aluminium. Voor de prijs van een standaard Reynaers Aluminium systeem ontvang je gratis het HI (High Insulation) systeem.

 

 

Verklein je voetafdruk met aluminium profielen

Wie voor aluminium kiest, verkleint meteen ook zijn ecologische voetafdruk. De systemen van Reynaers Aluminium garanderen hoge isolatieniveaus. Dankzij een strikte luchtdichtheid en thermische isolatie wordt warmteverlies drastisch beperkt. Zo wordt elke woning een pak energie-efficiënter en wordt de klimaatopwarming bestreden.

 

Uitstekende isolatiewaarden halen

Of je nu bouwt of verbouwt: ramen en deuren moeten aan specifieke energienormen voldoen, uitgedrukt met de U-waarde. Die vertelt hoe goed de ramen en deuren zijn geïsoleerd. Hoe lager het getal, hoe minder warmte er door ramen en deuren verdwijnt.

De profielen van Reynaers Aluminium zijn klaar voor de energienormen van vandaag én van morgen. Ook als je kiest voor prachtige grote ramen en schuiframen, is de woning altijd op-en-top geïsoleerd.

 

De meest duurzame oplossingen, van een écht duurzame onderneming

Bij Reynaers Aluminium willen we de leef- en werkomgeving van mensen verbeteren, vandaag én in de toekomst. Bij alles wat we doen, staat duurzaamheid dan ook voorop. Onze producten maken gebouwen niet alleen bijzonder energie-efficiënt, ze zijn ook 100% recycleerbaar en gaan een leven lang mee. Maar ook binnen de werking van ons bedrijf zelf leveren we continu duurzame inspanningen op alle vlakken – van productie tot transport, van eigen energiebeheer tot personeelsbeleid.

 

isolatie upgrade

 

Gratis isolatie upgrade

Voor duurzaam woonplezier

 

Tot en met 15 oktober geniet je van een gratis isolatie upgrade op ramen, deuren en veranda’s van Reynaers Aluminium. Voor de prijs van een standaard Reynaers Aluminium systeem ontvang je gratis het HI (High Insulation) systeem.

Deze actie is geldig tot 15 oktober bij de vakman in jouw buurt. 

 

bedrijfspagina