Sunday, May 19, 2024

Masterline vs. Slimline

 Reynaers aluminium

Masterline

Deze nieuwe generatie innovatieve ramen weerspiegelt de hedendaagse architectuurtrend van maximaal daglicht, gecombineerd met een superieure isolatie. 

Het unieke Masterline concept biedt vier designvarianten:

  • Functioneel
  • Renaissance
  • Verborgen vleugel
  • Deco 

Masterline biedt verschillende isolatieniveaus, met een oplossing voor huizen met hoge isolatiegraad, laag energieverbruik, en zelfs voor passiefhuizen.
Bovendien voorziet Masterline nieuwe openingswijzen voor kaders van diverse afmetingen, zoals enkele of dubbele balkondeuren met minimale drempels voor zowel naar binnen als naar buiten openende elementen.

 

Masterline 8 hi Functineel

Masterline 8 hi Renaissance

Masterline 8 hi Deco


 

Slimline

De Reynaers Aluminium Slimline is een raam- en deursysteem dat bestaat uit ultraslanke profielen voor de constructie van fijn geprofileerde ramen en deuren.

De thermische prestaties voldoen ruim aan de hedendaagse eisen voor grondige renovatie en nieuwbouw.
Bovendien kan de isolatiegraad van ramen en deuren nog worden opgevoerd door gebruik van de variant met hoge isolatiegraad (HI) voor toepassing in lage energiewoningen. Dubbele en drievoudige beglazing zijn mogelijk.

Slimline is beschikbaar in de stijluitvoeringen

  • Classic
  • Cubic
  • Ferro.

De verscheidenheid in stijlen leent zich zowel tot toepassing in minimalistische architectuur met grote glaspartijen als in pastorie- en hoevestijl, uitgevoerd als kruisramen.
In industriële renovatieprojecten wordt het karakter van de stalen ramen behouden zonder in te boeten op de hogere isolatiewaarde van een alu profiel. 

 

Slimline Classic

Slimline Cubic

Slimline Ferro


 

Reynaers BLOGS