Monday, July 15, 2024

renovatietrends op Batibouw

Ontdek gratis de nieuwste renovatietrends op Batibouw met Reynaers Aluminium

Batibouw, al meer dan 60 jaar het toonaangevende event op vlak van bouwen en renoveren staat weer voor de deur. Meer dan 200 exposanten, waaronder Reynaers Aluminium, staan van 17 tot 25 februari klaar in Brussels Expo om je door de nieuwste trends en mogelijkheden op vlak van (ver)bouwen te gidsen.

 

Gratis naar Batibouw met Reynaers Aluminium

Als je bouw- of renovatieplannen hebt, biedt Batibouw de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen. Ook dit jaar kan je dankzij Reynaers Aluminium deze unieke beurs gratis bezoeken. Je tickets aanvragen kan via www.reynaers.be/gratis-ticket-batibouw.

 

 

Batibouw 2024

Tijdens Batibouw nodigt Reynaers Aluminium je uit om de perfecte oplossingen te ontdekken voor jouw ramen, deuren, schuifdeuren of veranda. Hun experts  staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te inspireren met innovatieve ontwerpen.

 

 

Maak kennis met SlimLine 38 Functional

Tijdens Batibouw onthult Reynaers Aluminium de nieuwste variant binnen de populaire SlimLine 38 reeks: SlimLine 38 Functional. Waar de andere ramen en deuren uit de SlimLine 38 collectie vooral gekenmerkt worden door hun karakteristieke steellook, is SlimLine 38 Functional met een slank profiel en een hoge isolatiegraad de ideale keuze voor hedendaagse en moderne projecten.

Deze nieuwe uitvoering is beschikbaar met onzichtbare ontwatering, zodat de strakke esthetiek van het systeem behouden blijft zonder in te boeten aan functionaliteit.

 

SL38 functional

 

 

Renoveren met aluminium: Voor iedere stijl en isolatieniveau

Dankzij deze nieuwe toevoeging is het productaanbod van Reynaers Aluminium nog completer geworden. Hierdoor kan elke verbouwer bij Reynaers Aluminium terecht. Voor elk project, landelijk, modern, klassiek of urban is er een designvariant beschikbaar.

 

isolatie aluminium

 

Ook qua isolatieniveau zijn er verschillende mogelijkheden. Met de oplossingen van Reynaers Aluminium bepaal je zelf het isolatieniveau dat past bij jouw renovatieproject. Binnen de SlimLine 38 reeks zijn zowel renovaties als lage-energieprojecten mogelijk. Voor passiefbouw kan je MasterLine 8 of MasterLine 10 gebruiken.

 

Duurzaamheid: Een Levenslange Investering

Kies je voor aluminium, dan kies je voor duurzaamheid. Aluminium ramen en deuren bieden niet alleen een esthetische meerwaarde, maar ook een levenslange investering. Wist je dat de gemiddelde levensduur van aluminium ramen en deuren dubbel zo hoog ligt als die van kunststof of houten ramen?

 

eigenschappen ramen en deuren

 

Vertrouw op 100% Belgisch Vakmanschap

Reynaers Aluminium biedt niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een garantie op 100% Belgisch vakmanschap. Van productie tot plaatsing, alles gebeurt lokaal door erkende vakmannen. Zo ben je zeker van kwaliteit tot in elk detail.

 

installers reynaers

 

 

Batibouw actie: Gratis isolatie upgrade

Als kers op de taart van jouw bezoek aan Batibouw, introduceert Reynaers Aluminium een exclusieve actie. Van 1 tot en met 31 maart kun je genieten van een gratis isolatie upgrade op al je ramen, deuren en veranda’s. Kies voor Reynaers Aluminium en ontvang gratis het HI (High Insulation) systeem voor de prijs van een standaard systeem.

Bezoek Reynaers Aluminium tijdens Batibouw op stand 5630 in hal 5 en maak je bouw- of renovatiedromen waar.

 

Je tickets aanvragen kan via www.reynaers.be/gratis-ticket-batibouw.

 

bedrijfspagina