Tuesday, February 20, 2024

Ontdek een nieuwe wereld

Kawneer

De gevel is het visitekaartje van ieder gebouw en met aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen krijgt ieder gebouw een unieke uitstraling.

Kawneer ontwerpt en ontwikkelt modulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen. Deze modulaire gevelsystemen bieden eenvoud in ontwerp en productie. Mastering Simplicity is daarom het credo.

Met kantoren in Noord-Amerika, Europa, Azië en Zuid-Amerika behoort Kawneer tot de wereldtop op het gebied van aluminium profielsystemen en is onderdeel van moederbedrijf Arconic. Het hoofdkantoor van de North East Europe regio is gevestigd in Harderwijk en vanuit daar worden de Belgische, Luxemburgse, Duitse, Oostenrijkse, Zwitserse en Tsjechische markten bediend.

Kawneer beschikt over een team van échte aluminium specialisten die architecten, projectadviseurs en technical engineers ondersteunen en adviseren gedurende het gehele bouwproces. Vanuit deze expertise worden moeilijke gevelvraagstukken omgezet naar praktische en duurzame oplossingen. Van tekentafel naar oplevering. Van wens naar realiteit.  

 

 

Ontdek ons brede scala aan producten en systemen – van vliesgevels en raam- en deursystemen tot schuifpuien – en vind het product dat bij de wensen en eisen van uw gebouw past. Gebruik de productselector om producten op maat te vinden en verschillende systemen samen te stellen.

 

 

 

Ramen-deuren Kawneer

Schuifdeuren Kawneer

gevels Kawneer

accessoires-kawneer

Kawneer aluminium
bedrijfspagin