Tuesday, February 20, 2024

Renson, de ‘Solmate’ voor een lekker frisse woning

Eerste slimme screens zonder sensoren of domoticasysteem

Na de eerste windvaste screen met ritsgeleiders, pakt Renson als eerste fabrikant uit met een échte slimme sturing voor doekzonwering. En dat is goed nieuws voor wie ook voor een verbouwing of na-installatie van doekzonwering op zoek is naar automatisch gestuurde screens zonder daarvoor te moeten rekenen op een domoticasysteem of extra sensoren. Aan de voorkeuren van een bewoner én de meest actuele cloud data heeft de slimme Renson ‘Solmate’ sturing genoeg om in combinatie met de Somfy TaHoma en Renson Connect app aan de slag te kunnen.

Het resultaat? Op warme dagen komt je klant steeds thuis in een lekker frisse woning, zonder dat die daar zelf omkijken naar heeft.

Meer info: https://renson.net/nl-be/producten/zonwering/slimme-screens

 

 

 

 

 

RENSON SOLMATETM HOUDT REKENING MET JOUW VOORKEUREN

De unieke Solmate sturing, samen met de Somfy TaHoma uit de Renson Connect Pack, maken het mogelijk je screen volautomatisch en slim aan te sturen. Aan je voorkeuren als bewoner én de meest actuele cloud data heeft de Solmate daarvoor genoeg. Zonder sensoren voor buitentemperatuur of zonnestraling en zonder extra domoticasysteem kan je zo bij renovatie of na-installatie, alsook nieuwbouw je screens slim aansturen. Toch hou je als gebruiker de touwtjes steeds in handen: jij kiest op welke dagen, op welk tijdstip én voor welke ruimtes je de zonwering automatisch bediend wil hebben.

 

RensonConnect Solmate

RensonConnect Solmate

 

KLAAR VOOR SLIMME SCREENS?

  •  Heb je al Renson screens èn wil je die slim kunnen aansturen?
  •  Wil je je ramen voorzien van nieuwe screens met een slimme SolmateTM sturing?

 

ONTDEK RENSON  SolmateTM

 

Renson zonwering zonnewering
BEDRIJFSPAGINA