Tuesday, February 20, 2024

Fixscreen doekzonwering voor na-installatie

De meest efficiënte manier om te voorkomen dat het op zonnige dagen binnenshuis ondraaglijk warm wordt, is door de zon tegen te houden nog voor die het glas kan bereiken.

Buitendoekzonwering is daarvoor de beste oplossing, zeker als je weet dat het uitzicht naar buiten behouden blijft. Dynamisch als die is, is het daarmee in de winter toch nog steeds mogelijk om van de gratis zonnewarmte te blijven profiteren.

Om aan de stijgende vraag naar na-installatie van doekzonwering voor bestaande woningen te kunnen voldoen, komt Renson met 2 nieuwe types Fixscreen op de proppen, voorzien van de gekende technologie en garanties, maar specifiek ontwikkeld voor subtiele en installatievriendelijke voorbouw

 

NIEUW

Fixscreen minimal voorbouw
Fixscreen minimal voorbouw

 

Fixscreen Minimal Medium MS1

Voorbouwscreen 

De Fixscreen Minimal is een minimalistische, windvaste voorbouwscreen. Dankzij een ingenieus ritssysteem zit het doek in elke positie windvast en is het doek insectenwerend in gesloten positie. Het is een eenvoudig principe waarbij het zonwerende doek voorzien is van een speciale afboording met rits. Op die manier zit het geheel stevig gevat in de beide zijgeleiders. De vernieuwde, gepatenteerde Connect&Go bij de Fixscreen minimal garandeert een snelle, veilige montage en demontage van het doekbuispakket zonder het gebruik van tools. Deze dynamische zonwering zorgt er bovendien voor dat de binnentemperatuur in de zomer toch onder controle en dus comfortabel blijft en je in de winter optimaal kunt genieten van de zonnewinsten.

 

Productvoordelen

  • Montagegemak
  • Vernieuwde Connect & Go: schroefloze bevestiging
  • Doekwissel of motorwissel zonder extra tools
  • Doekwissel zonder nood verwijderen doekbuis

 

Montagegemak voorop dankzij deze nieuwigheden:

• Achteraan is de doekkast nieuw vormgegeven om op een apart haakprofiel te kunnen ophangen. Zo kan de doekkast voortaan apart gemonteerd worden en hoeft die (tot 3,5 m) niet extra geborgd te worden. Een opvulprofiel zorgt voor de strakke afwerking van doekkasten van vrijstaande screens.
• Een losse montagestift zorgt voor de perfecte uitlijning van de kast en de zijgeleiders én voor de borging van de kast.
• Bij de Fixscreen Minimal is het mogelijk om de onderlat los mee te bestellen. In dat geval kan je die simpelweg ter plaatse op het doek vastklikken. Dat maakt een beduidend verschil in gewicht en tijd bij (de)montage van grote screens.
• Ten slotte kreeg ook de bestaande Connect&Go technologie een update met een nog robuuster en gebruiksvriendelijker resultaat als ooit tevoren.

 


 

Renson zonwering zonnewering