Wednesday, April 24, 2024

FenekO Group

FenekO Group

De samenwerking tussen FenekO BV en Anaf Doors NV resulteerde in 2021 tot de FenekO Group. Beide partners combineren zo hun jarenlange expertise op gebied van gevelafwerking. Van aluminium insectenwering en plaatbewerking tot sandwich- en deurpanelen, FenekO Group is dé referentie voor professionele schrijnwerkers.

 

FENEKO GROUP

My.FenekO.be

FenekO Group stelt kwaliteit en een vlotte service voorop. Met de unieke one-stop-shop: my.FenekO.be voegt FenekO Group de daad bij het woord. In enkele muisklikken vindt de professionele schrijnwerker alles rond vliegenramen, -deuren, divers plooiwerk, deurtrekkers, deurpanelen, etc. Daarnaast biedt het een volledig overzicht van het volledige gamma, technische ondersteuning en veel meer. Op elk moment van de dag beschikbaar via PC of smartphone.

MYFENEKO

Logistiek

Ook het logistieke aspect draagt FenekO Group hoog in het vaandel. Hiervoor maakt FenekO Group gebruik van een geautomatiseerde planning software. Zo kunnen zij op efficiënte en snelle wijze tot maar liefst 200 leveringen per dag uitvoeren.

 

Innovatie

Naast het revolutionair digitaal platform investeert de FenekO Group voortdurend in de verbetering van haar producten. De constante optimalisatie van het geautomatiseerd productieproces resulteert in snelle en correcte leveringen van kwalitatieve producten.

myfeneko

Polyclose

Ontdek het volledige gamma van de FenekO Group op Polyclose. Van 31 augustus tot en met 2 september kan u ons vinden op stand 1624.

Op de hoogte te blijven van de innovaties van de FenekO Group? Volg ons via de sociale mediakanalen of schrijf je in op onze nieuwsbrief!

  

anaf feneko
Bedrijfspagina ANAF Doors