Slimme toegang, comfortabel op afstand

De toegangscontrolesystemen van SIEGENIA: comfortabel en veelzijdig

 

Raam deur schuifdeur beslag Siegenia

 

SIEGENIA bekijkt ruimtelijk comfort met een allround blik.  Inspelend op trends als connectiviteit en mobiliteit, ontwikkelt het bedrijf elke dag nieuwe, slimme oplossingen. De laatste innovatie van SIEGENIA’s toegangssystemen bevat Smart Home-functies om nog centraler aan te sturen, vergrendelen en controleren. Bovendien kunnen de systemen eenvoudig op afstand of onderweg worden bediend.

De bediening op afstand van het toegangscontrolesysteem vormt een krachtige aanvulling op de SIEGENIA Comfort App. De app was al via de eigen wifi te bedienen, maar het systeem wordt nu nog veelzijdiger dankzij de toepassingen voor slim wonen. Vanaf nu kan elke daartoe bevoegde persoon via een smartphone op ieder moment en vanaf elke plaats toegang tot het gebouw krijgen. Ook de instelling van een gasttoegang tot het vakantiehuis is eenvoudig op afstand mogelijk.  Een push-bericht geeft alle activiteiten in realtime weer.

 

Elegant design – maximaal bedieningscomfort

De digitale toegangscontrolesystemen van SIEGENIA – keypad, vingerscanner en transponder – combineren slimme comfortfuncties met een elegant design, eenvoudige bediening en veilig toegangsbeheer.  SIEGENIA ontwikkelde de keypad en vingerscanner in het bijzonder voor smart-home-toepassingen in de particuliere woningbouw. De transponder vormt een ideale oplossing voor zakelijke objecten.

 

Eenvoudige, efficiënte verwerking

De toegangscontrolesystemen laten bovendien sterke punten zien bij verwerking en montage. Naast de identieke freesmaten kan de eenvoudige, ruimtebesparende installatie zonder aparte besturingseenheid direct uitgevoerd worden. De voorgemonteerde plug & play-aansluitingen zorgen voor een doeltreffende en foutloze montage. Bovendien kunnen netwerkkoppelingen voor smart-home-scenario’s, zoals integratie van de voordeur in alarmsystemen, eenvoudig en zonder extra bedradingen gerealiseerd worden.

 

 

siegenia
bedrijfspagina