Monday, July 15, 2024

WILMS PUNT: HET PUNTJE OP DE I

 

Sinds kort schittert op elke onderlat rechts onderaan een ronde, blauwe, metalen button: het Wilms Punt.

 

Finale stap in productieproces

Dit Wilms Punt weerspiegelt de allerlaatste stap in ons productieproces. Na controle van elk detail, zacht en minutieus aangebracht door de hand van de schaduwmeester.

Het Wilms Punt staat garant voor vakmanschap, duurzaam werken en oog voor detail. Stap voor stap monteren wij tientallen onderdelen tot een oerdegelijk product. Meer dan twintig paar handen beroeren elk rolluik of screen, voor het onze fabriek in Meerhout verlaat.

 

In house van A tot Z

Bij Wilms beheersen we elk aspect van onze rolluiken en zonwering in eigen huis. En daarin gaan we ver. We bedenken en ontwerpen nieuwe technieken, we extruderen de lamellen, we zagen en poederlakken het aluminium, we confectioneren op maat, we assembleren alles tot één geheel, we verpakken en leveren de bestelling persoonlijk bij de Wilms dealer.

 

Gemeenschappelijke missie

Iedereen bij Wilms volgt een doorgedreven opleiding over onze producten, onze maatschappelijke visie en onze manier van samenwerken. Zo werken we steeds als één solide team aan onze gemeenschappelijke missie: het creëren van duurzame topproducten op basis van onze kernwaarden inzet, betrouwbaarheid en samenwerking. Door mensen, met mensen, voor mensen. Dat is wat Wilms schaduwmeesters doen.

 

Kortom, met het Wilms Punt op elk van onze producten garanderen wij een product van superieure kwaliteitmet veel passie gemaakt.

 

 

Wilms is een warm familiebedrijf met meer dan 200 medewerkers. Allen schaduwmeesters in hart en nieren. We dragen onze waarden duurzaamheidkwaliteit en innovatie hoog in het vaandel. Niet enkel op de werkvloer, maar ook in het dagelijks leven. En dat al sinds 1975, in het hartje van de Kempen.

Het Wilms Punt, dat is ons ultieme puntje op de i en jouw zekerheidPunt.

  

bedrijfspagina