Monday, July 15, 2024

Wilms raamventilatie

WILMS LANCEERT DECENTRALE VENTILATIE OP HET RAAM

 

Een verademing in huis

De lucht die je inademt, heeft een grote invloed op je gezondheid. Ook in huis. Je brengt immers heel wat tijd door binnen. Alleen is de luchtkwaliteit in huis vaak slechter dan buiten. Met vocht van douchen en koken, koolstofdioxide dat je uitademt, vluchtige stoffen van o.a. schoonmaakmiddelen en bouwmaterialen als belangrijkste oorzaken.

Als je de binnenlucht niet ververst, stapelen die schadelijke stoffen zich op in huis en kunnen vochtproblemen ontstaan. Je woning even verluchten is geen duurzame oplossing. Om een gezonde leefomgeving te creëren, moet je de lucht in huis voortdurend verversen. Dat doe je met een gecontroleerd ventilatiesysteem.

 

Met trots introduceren we ons nieuwste meesterwerk: onzichtbare raamventilatie, met Airria®-technologie, een subtiele, maar krachtige revolutie voor een gezond binnenklimaat.

 

What’s in a name?

De gepatenteerde technologie van Wilms kreeg de toepasselijke naam Airria® – van ‘air’ (lucht) en ‘area’ (ruimte). Ventilatie per ruimte dus, met afvoer van vervuilde binnenlucht en aanvoer van zuivere buitenlucht.

 

Systeem D

Met Wilms ventileer je je woning gecontroleerd: de lucht wordt aan- en afgevoerd op mechanische wijze. Zo hou je de luchtkwaliteit op peil en het klimaat binnen altijd in balans.

Decentraal

In tegenstelling tot gecentraliseerde systemen ververs je de lucht met Wilms lokaal, in elke ruimte apart dus. De warmtewisselaar zorgt voor comfort en minimaal warmteverlies.

 

Wilms raamventilatie

 

Waarom ventileren?

De lucht die je inademt, heeft een enorme impact op je gezondheid en welzijn. Zeker ook in huis. Alleen is de luchtkwaliteit binnen vaak slechter dan buiten. Met vocht van douchen en koken, de koolstofdioxide die je uitademt, vluchtige stoffen van schoonmaakmiddelen en bouwmaterialen als belangrijkste bronnen. Als je de binnenlucht niet ververst, stapelen die schadelijke stoffen zich op en dat zet de deur open voor vocht of schimmels.

Een raam openzetten is geen duurzame oplossing. Om een gezonde leefomgeving te creëren, moet je de lucht in huis systematisch vernieuwen. Dat doe je met een gecontroleerd ventilatiesysteem.

 

Slimme oplossing voor renovatie

Renoveer je je woning, dan ben je vaak verplicht om ventilatie te plaatsen. Gecentraliseerde systemen met kanalen doorheen je woning hebben een grote impact op je verbouwproject.

Wilms ventilatie is de ultieme oplossing voor wie z’n woning in fases renoveert of een stuk aanbouwt. Geen gedoe met kanalen en je vermijdt heel wat kap- en breekwerk. Dankzij de oplossing van Wilms verbouw je op je eigen tempo, ruimte per ruimte, zonder in te boeten op gezondheid en comfort.

 

Voordelen van Wilms ventilatie

  • Gezonde lucht – De afvoer van vervuilde binnenlucht en aanvoer van zuivere buitenlucht houdt continu de luchtkwaliteit in huis op peil.
  • Renovatievriendelijk – Een slimme oplossing die je eenvoudig ruimte per ruimte mee integreert als je je ramen vervangt. Geen gedoe met luchtkanalen.
  • Discreet design – Het is er wel, maar je ziet het bijna niet. Wilms ventilatie gaat subtiel op in je interieur. Beschikbaar in alle RAL-kleuren.
  • Warmterecuperatie – Het hele jaar door een comfortabele temperatuur in huis dankzij warmterecuperatie. Door te ventileren maar ook warmte te recupereren, bespaar je slim energie en geld.
  • Fluisterstil – Wilms ventilatie werkt zo geruisloos dat je vergeet dat het er is.
  • Onderhoudsvriendelijk – De filters vervangen doe je in een handomdraai.
  • Volledige controle – Het systeem werkt volledig autonoom, maar met de intuïtieve bediening kunnen de ventilatie-units in elke ruimte apart bediend worden.

 

 

Een verademing in huis

Wilms is specialist in zonweringrolluiken en ventilatie. Onze ventilatiesystemen worden ambachtelijk geproduceerd in de fabriek in Meerhout, en minutieus gemonteerd door een Wilms-dealer in je buurt. Ontdek meer informatie over onze ventilatie-oplossingen.

 

 

 

 

wilms schaduwmeesters
bedrijfspagina