Friday, May 17, 2024

Schaduwmeesters sinds 1975

DE SPECIALIST VOOR ROLLUIKEN EN ZONWERING

wilms nieuw logo

 

Bij Wilms maken we al sinds 1975 schaduwen om van te genieten. Daarvoor creëren we innovatieve oplossingen die zorgen voor meer comfort, meer veiligheid en minder energieverbruik.

We zijn trots op onze oplossingen en op de mensen die ze vol passie en vakmanschap maken en installeren. Stuk voor stuk zijn het meesters die worden opgeleid om de perfecte schaduw te creëren.

wilms rolluiken en zonwering
klik op foto

Schaduwmeesters

Meer dan honderdzestig medewerkers zetten zich dagelijks in om producten van topkwaliteit af te leveren. Achter de schermen gebeurt de magie: puur vakmanschap zodat onze klanten kunnen genieten van schaduwtoepassingen die uitblinken in functionaliteit, design en gebruiksgemak. Onze medewerkers zijn dus ware schaduwmeesters.

Onze waarden

Wilms zelf verandert niet. We blijven onze waarden hoog in het vaandel dragen. Je vindt bij ons de meest innovatieve, duurzame en comfortabele producten van de markt. We creëren een sfeervol schaduwspel op maat van iedere woning en bieden bescherming. Zo zorgen we voor gemoedsrust bij zowel onze partners als hun klanten.

Geen nood

Ze zijn misschien niet meer zo prominent aanwezig in ons nieuwe logo, maar wees gerust: we blijven de puntjes nog steeds op de i zetten. 😉

 

 

Wilms lanceert nieuw logo

Wilms heeft een ware metamorfose ondergaan. Onze bekende stippen hebben plaats gemaakt voor een strak en eigentijds logo. Een betere weerspiegeling van onze manier van werken: innovatief en modern. ☀️?Nieuwsgierig? Ontdek onze nieuwe website op www.wilms.be. #schaduwmeesters #rolluiken #zonwering

Geplaatst door Wilms op Donderdag 9 januari 2020

 

 

Nieuwsgierig?
Ontdek onze nieuwe website

www.wilms.be. 

 

 

brochure zonwering

 

Onze producten

wilms rolluiken   wilms zonwering    wilms ventilatie

Klik voor ons aanbod 

 

Elk jaar gaat ondernemersorganisatie Etion op zoek naar ‘De Kempenaar’.
In het uitzonderlijke jaar 2020 wil Etion met deze trofee een bedrijf belonen dat zich getoond heeft als een rots in de branding.
 
kempenaar 2020