WINDOX | WINDow in a bOX

Een praktische en budgetvriendelijke alles-in-één oplossing voor uitspringen erkerramen: de bouwwereld keek er al heel lang reikhalzend naar uit. Toen Alulog nv op Polyclose 2020 Windox officieel lanceerde, kreeg deze systeemoplossing dan ook heel wat weerklank.

De voordelen van Windox ogen bijzonder overtuigend:

  • 100% prefabsysteem met maatwerkmogelijkheden
  • plaatsingsklaar geleverd
  • 1 aanspreekpunt, dus kortere uitvoeringstermijn
  • EPB-conform en -aanvaard systeem
  • eye-catcher: de slankste oplossing op de markt voor een extreem strak gevelbeeld
  • tal van afwerkingsopties

 

Windox

 

Niet verwonderlijk dat de aanvragen voor meer informatie en vooral de technische specificaties van Windox massaal binnenstroomden.

Als kleinschalige organisatie heeft Alulog altijd uitdrukkelijk oog voor kwaliteit en detail. Het resultaat primeert en dat geldt net zo goed voor de creatie van een complete technische map. Een klein team ging aan de slag en was pas tevreden toen ze voor Windox de gedroomde architectenbundel konden voorleggen, die het product verdient. Vandaag is het zover.

 

TYPE 1

VAST MET STRUCTURELE BUITENBEGLAZING

De maximale lichtinval en extreem fijne look van dit model zullen elke architect weten te bekoren. Dit type leent zich perfect voor grote glasoppervlaktes (max. 18m²). Het glas wordt mechanisch geklemd en aan de buitenzijde afgekit met een UV-bestendige siliconevoeg.

Windox

TYPE 2

VAST MET STANDAARD BINNENBEGLAZING

Het WINDOX instapmodel scoort door zijn prijs en esthetische eenvoud. Het glas wordt geplaatst van binnenuit in een vaste aluminium raamkader en optioneel kunnen zowel horizontale als verticale tussenstijlen voorzien worden.

Windox

TYPE 3

DRAAIKIP

Bij type 3 worden functionaliteit en veiligheid gecombineerd met esthetiek door gebruik te maken van een verdoken vleugelsysteem en onzichtbare scharnieren. Er kan naar wens en nood gevarieerd worden met vleugelposities zonder een zichtbaar verschil tussen de vaste en draaiende delen (glaslijn). Ook tussen de verticale tussenstijlen (77mm) en makelaars (69mm) is het visueel onderscheid minimaal.

 

Windox

TYPE 4

MINIMALISTISCH SCHUIFRAAM

WINDOX gaat geen enkele uitdading en mogelijkheid uit de weg. Dit bewijst dit type. Een geïntegreerd schuifraam in een raambox met een minimalistisch aanzicht voor een strakke look.
 
windox

Bekijk onze website en download brochure en technische fiches

 

window-in-a-box

www.windox.be

 

 

Vanaf nu kunt u de zeer gedetailleerde technische map van Windox hier downloaden. Wij van Ursus bvba staan alvast te popelen om de oplossing in de praktijk toe te passen en u als exclusieve distributiepartner voor de Benelux met raad en daad bij te staan.

 

Hebt u nog vragen? Raadpleeg dan zeker de informatie op www.windox.be of aarzel niet om ons te bellen op het nummer 09 218 17 89.

 

verdeler voor België: