Ursus | Roundal

DAG/KANT & KLAAR 

Op zoek naar een performant dagkant systeem?
Wij ontwikkelden een compleet NIEUW dagkanten systeem wat oplossingen en antwoorden biedt op alle onvolmaaktheden en fouten eigen aan de DIY (Do It Yourself) toepassingen zoals voorheen toegepast.

 

De specialist in dagkantbekleding wordt je niet zomaar.
Al jarenlang zitten we vooraan in de klas als het over aluminium dagkantbekleding gaat.

Het NIEUWE “Kit” concept bestaat uit een 3 delige opbouw, waarbij een eerstegeisoleerde pré-kader rond het schrijnwerk gemonteerd wordt dmv een kunststof montageprofiel. Dit kan in de werkplaats van de fabrikant of op de werf voor de plaatsing gebeuren. Deze pré-kader heeft als voordeel dat gevel isolatie kan aansluiten tot tegen de kader en de waterdichting kan tegenaan gewerkt worden. Onderaan zorgt een waterdichte aansluiting naar de plaatdorpel voor perfecte afwatering/afvoer van regenwater naar buiten toe.
De prékader is aanpasbaar opdat:

– Geleiders van zonwering of andere perfect integreerbaar zijn
– Glazen doorvalbeveiliging eveneens kan weggewerkt worden in het systeem (veiligheidstest nog uit te voeren!)

De definitieve afwerking (3 zijdig: Links / rechts +bovenzijde) wordt nadien verlijmd op het pré-kader en heeft enkel nog een esthetische functie. Kopzijde kan als strakke vin of met retourplooien gekozen worden in functie van de aansluiting of afwerking van het gebruikte gevelmateriaal.

1408345004_header_dagkanten   1406726764_header_dagkant   1442410407_header_dagkant_gelast_01

 

Bezoek onze website: www.roundal.be