Wednesday, February 21, 2024

#mywindowtotheworld

Ramen,  maken een verbinding

SIEGENIA lanceert #mywindowtotheworld

 

De wereld staat stil, toch staan wij met elkaar in verbinding door het uitzicht van ons raam” – zo luidt de boodschap van de bijzondere campagne, waarmee SIEGENIA zich in deze tijd van thuisisolatie verbindt met zijn klanten, partners en followers.

“Het raam is een symbool voor de verbinding van binnen en buiten. Het laat ons met de buitenwereld verbonden zijn, brengt licht en warmte en slaat nu vaak ook een brug van mens tot mens. Daarom hebben wij onze followers uitgenodigd om foto’s van hun raam op de wereld met ons te delen. Door ons uw persoonlijke raam-moment in een korte, krachtige zin te beschrijven, scheppen wij verbinding, samenhang en schenken wij een ogenblik van vreugde”, deelt Katja Schreiber, Hoofd Marketing-Communicatie, mee.

Het startschot van de social media-campagne #mywindowtotheworld, die SIEGENIA in acht landen tegelijk heeft opgestart, werd gevormd door een indrukwekkende video, die meteen al tal van likes ontving, vele malen gedeeld werd en zo al na korte tijd bijna 100.000 sociale contacten bereikt heeft. Bijzonder sympathiek: de vereniging Fenster + Fassade heeft zich enthousiast op de actie aangesloten en deelt de video ook via al zijn kanalen in de branche, zodat nog meer bedrijven ervan profiteren en nog meer mensen bereikt kunnen worden met deze boodschap.

 

mywindowtotheworld

Positieve weerklank met aangrijpende foto’s

Bij de ruim 10.000 abonnees die SIEGENIA via diverse social media-kanalen volgen, valt #mywindowtotheworld goed in de aarde. De beelden die  binnenkwamen, laten momenten van klein geluk zien – van weelderige natuurlandschappen via stadsbalkons tot zonnebaden aan het open raam, maar ook grappige momenten zoals het overdragen van toiletpapier met een bezemsteel door het raam. De meest emotionele weerklank had de post in Italië. “Het heeft mij geraakt met wat voor emotionele woorden onze vrienden en partners uit Italië voor het initiatief bedankt hebben“, vertelt Katja Schreiber.

 

 


 

siegenia
bedrijfspagina