Tuesday, February 20, 2024

SIEGENIA: comfortveiligheidsnokken

Gedenkwaardig jubileum voor de comfortveiligheidsnokken van SIEGENIA

In 2008 werd dit nieuwe en innovatieve onderdeel van de productgroep TITAN op de FENSTERBAU/FRONTALE, een vakbeurs op het gebied van ramen, deuren en gevels, geïntroduceerd. Nu viert de comfortveiligheidsnok van SIEGENIA een groots jubileum: de nok werd meer dan 500 miljoen keer geproduceerd en ingebouwd in ramen over de hele wereld. Daarbij kan hij bijzonder grote sponningmaten van 10 tot 15,5 millimeter traploos en automatisch overbruggen. Ook de slimme vergrendelfunctie, om de juiste instelpositie vast te kunnen houden zet, sinds de introductie op de markt, de maatstaf.

siegenia beslagsystemen

 

TITAN makes it better: 500 miljoen keer!


Grote efficiëntie op het gebied van productie en montage: tevreden klanten

Verwerkers uit productie en montage profiteren niet alleen van de voordelen van de comfortveiligheidsnokken, maar ook van een hogere klanttevredenheid. De automatische overbrugging reduceert de montagetijd tot een absoluut minimum. Snel en zonder gereedschap! Geen enkele andere oplossing doet dat in deze vorm na. De positieve eigenschappen van de comfortveiligheidsnokken bieden eindgebruikers een hoge mate aan ruimtelijk comfort. Zo weten ze de duurzaam lichte bediening van het optimaal ingestelde sluitsysteem van TITAN-beslagen op waarde te schatten. En dat zonder compromissen te hoeven sluiten op het gebied van inbraakwerendheid, op verzoek zelfs tot RC4. Een handige verkoopvideo, die de meerwaarde van het ijzersterke bouwdeel op aantrekkelijke wijze laat zien, ondersteunt verwerkers om de sterke punten van de comfortveiligheidsnokken duidelijk aan eindgebruikers over te brengen.

Het hoogwaardige beslag, dat zowel bij verwerkers als eindgebruikers geliefd is, benadrukt tot op de dag van vandaag zijn grote potentie als pionier binnen de branche. Dit is te danken aan de goed doordachte onderdelen en voortdurende ontwikkeling. Diverse nieuwe oplossingen zullen ook in dit jaar de voortdurende innovatiekracht van deze succesvolle beslagserie demonstreren. In de toekomst blijft SIEGENIA maatgevend met bijvoorbeeld beslagoplossingen voor drempelloze deuren, geoptimaliseerde modulaire kozijndeelconcepten met klantlogo’s op maat of een nieuwe motorische aandrijving om het TITAN-beslag op slimme wijze aan te sturen.

 

siegenia
bedrijfspagina