Tuesday, May 21, 2024

Dr. Hahn stelt verschillende bevestigingsvarianten voor

Op de Polyclosebeurs 2024, 17.1. – 19.1.24 in Gent, stelt deurscharnierspecialist Dr. Hahn zijn expertise op het gebied van bevestigingstechniek in de schijnwerpers.

 

De nadruk ligt op de prestaties van een verschroeving in de opdek van de kunststofprofielen. Deze bevestiging wordt toegepast bij de KT-Rollenbandscharnieren KT-RN en KT-RKN. Dit scharniertype is zowel in 2- als 3-delige uitvoering beschikbaar voor een brede waaier aan profielvarianten.

Een zeer belangrijk voordeel van deze bevestigingswijze is het feit dat de dichting niet dient onderbroken te worden, wat vanzelfsprekend resulteert in een zeer goede wind- en waterdichtheid. De Hahn Rollenbandscharnieren zijn eveneens zeer comfortabel verstelbaar in 6 richtingen.

De grotere KT-RN scharnieren zijn SKG getest en behaalden een 2-sterrencertificaat, waardoor ze probleemloos kunnen toegepast worden op inbraakwerende elementen.

Alle KT-Rollenbandscharnieren zijn zowel in poederlakuitvoering (RAL kleuren)  alsook in EV1 anodisatie en de nieuwe Hahn Trinox uitvoering verkrijgbaar. De Trinox look benadert zeer sterk de geborstelde roestvrijstaal optiek.

 

polyclose 2024
link naar Polyclose 2024

 

Het vakpubliek kan deze en vele andere Hahn oplossingen bekijken op stand 1440.

 

bedrijfspagina