Monday, July 15, 2024

Kiezen voor HR Vliegenramen

Kiezen voor HR Vliegenramen, dat is kiezen voor duurzaamheid

 

Wanneer je ramen en deuren verkoopt, vormen vliegenramen de perfecte aanvulling op je aanbod. Je wilt echter zeker zijn dat je klanten duurzame producten bezorgt, waarvan ze zo lang mogelijk plezier hebben. En dan is er geen betere keuze dan HR Vliegenramen.

Wij vervaardigen onze vliegenramen stuk voor stuk met aluminium profielen van de hoogste kwaliteit, waar we 10 jaar garantie op bieden voor lakwerk en coating. Alle onderdelen worden bovendien in België geproduceerd, tot en met het gaas, dat van ongekende kwaliteit is.

 

HR vliegenramen

 

Kwalitatieve vliegenramen & -deuren voor de B2B-sector of vakman

Ben je als schrijnwerker of verdeler op zoek naar een betrouwbare producent voor vliegenramen en -deuren van hoogwaardige kwaliteit? Bij HR Vliegenramen zit je goed! Al generaties lang zijn wij dé specialist in aluminium vliegenramen en -deuren, schuifvliegendeuren, rolhorren en plissés op maat, die we bezorgen aan meer dan 1000 professionele afnemers in de Benelux.

 

Vliegendeur HR

 

Belgisch vakmanschapsinds 1989

Onze vliegenramen en -deuren vervaardigen wij stuk voor stuk in eigen beheer, waardoor we de touwtjes van het productieproces stevig in handen houden.
Zo leveren we uitsluitend hoogwaardige eindproducten, met een duurzaam karakter en uitstekende prijs-kwaliteit. Bovendien zijn onze vliegenramen en -deuren beschikbaar in werkelijk alle RAL-kleuren!

 

vliegenschuifdeur HR vliegenramen

 

Waarom kiezen voor HR Vliegenramen

HR vliegenramen en vliegendeuren

 

 

Reeds +1000 vaste klanten verdelen onze producten

Bij HR Vliegenramen werken we in B2B-verband. We produceren in opdracht van raambedrijven, schrijnwerkerijen, verandabouwers, aannemers, etc. Kom je als professional tot bij ons, dan leiden wij je graag rond in onze toonzaal en productiehal en geven we je met plezier de nodige technische uitleg. Wij hechten enorm belang aan een persoonlijke, warme service en een duurzame relatie met onze klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

 

 

 

Ontdek ons aanbod 

HR vliegenramen en vliegendeuren
klik voor bedrijfspagina