Friday, May 17, 2024

Aliplast, MC Wall

MC WALL : de vliesgevel voor grote glasoppervlakten

 

Veel glas, weinig profiel en grote overspanningen: esthetisch is de MC Wall een topper. Bovendien voldoet deze vliesgevel aan de hoge eisen op vlak van wind- en waterdichtheid, thermische isolatie, akoestiek, inbraakwerendheid en brandveiligheid.

 

Gordijngevel Aliplast MCWALL
Project Vorsselmans ©Liesbet Goetschalckx

 

GOEDE STATICA – GROTE KEUZEVRIJHEID

Het systeem is geschikt voor alle types ondoorzichtige of beglaasde vullingen, met een draagkracht van 600 kg. Met de MC Wall haal je zeer grote Ix waarden die zorgen voor grote stijfheid en zo grote overspanningen mogelijk maken.

Het MC Wall vliesgevelsysteem biedt een ruime keuze aan esthetische en technische opties zoals zichtbaar raster – horizontale of verticale frames – VEC (glas buitenkant verlijmd) – daken – verborgen vleugels – parallel openende vleugels – uitzetzakramen – …

Het MC Wall assortiment is volledig compatibel met de Aliplast raam- en deursystemen.

 

Aliplast MC Wall

 


MC WALL

Systeem ontwikkeld voor de constructie van gordijngevels met eenvoudige en complexe vormen. Dit systeem dient als basis voor onderstaande systemen.

 

MC PASSIVE
Gevelsysteem met hoogwaardig isolatievermogen. Luchtdichtheid klasse AE1300 – waterdichtheid klasse RE1500 – weerstand tegen wind 2600 Pa 3900 Pa.

 

MC PASSIVE +
Gevelsysteem met XPE isolator in de thermische isolatiezone die zorgt voor een betere warmte-overdrachtscoëfficient Uf van 0.6 w/m²K.

 

MC GLASS
Semi-structureel gevelsysteem om constructies uit te werken met een vlak oppervlak zonder zichtbare aluminium profielen.

 

MC FIRE
Brandwerend systeem die het vuur, de rook en de warmte zo lang mogelijk tegen te houden. Hierbij werden de cerficaten EI30, EI60, EI90 en EI120 behaald.

 

Vliesgevel Aliplast
©Architect Artabel

 


 

Aliplast kan u op maat gemaakte oplossingen aanbieden met een korte toeleveringstermijn.

Interesse? Stuur een mail naar marketing@aliplast.com en onze projectmanager neemt contact met u op.

 

Hier vindt u meer informatie over de MC Wall 

gordijngevel MCWall

 

Download hier de complete Alipast catalogus:

Aliplast producten

 


aliplast
bedrijfspagina