GU-SECURY AUTOMATIC-DR

“Liefste, heb je de deur op slot gedaan?”
“Gaat automatisch, schat.”

Met de nieuwe automatische dubbele schoot (Automatic-DR) wordt het vertrouwde programma van het GU-SECURY systeemtechniek – het modulaire concept voor de voorplaatlengte – verder ontwikkeld.

Bij de nieuwe meerpuntssluiting worden zelfvergrendelende automatic-schooten gecombineerd met een sluithaak; beide vergrendelen automatisch.

 

GU Secury

 

Automatisch dubbel vergrendeld – dubbel zo veilig!

 

Automatisch veilig.

Zelfvergrendelende automatic-schoot

De mechanische zelfvergrendelende sluitsystemen van Gretsch-Unitas vervangen het handmatig sluiten met de sleutel. Gewoon de deur in het slot laten vallen: de Automatic- zelfvergrendelende schoten komen na het dichttrekken van de deur vanzelf naar buiten en vergrendelen de deur, zonder dat u deze moet afsluiten. Extra afsluiten met de sleutel is alleen nodig als u de deurkruk van binnen wilt blokkeren, bijv. als kinderbeveiliging.

 

Dubbel zo veilig.

Sluithaak

Parallel aan de zelfvergrendelende schoten schieten tegelijkertijd twee zelfvergrendelende sluithaken in het kozijndeel en sluiten deze naar boven af, wat dient als uittilbeveiliging bij inbraakpogingen en ook bij het zakken van de deur een optimale functie garandeert. Alle vergrendelingselementen zijn beveiligd tegen terugduwen flipperen. Het systeem biedt een in de sluitplaat hakende meerpuntssluiting, die beveiligd is tegen doorzagen.

 

GU Secury automatic DR

Getest en gecertificeerd.

Het origineel van de uitvinder

  •   Toelating conform prEN 15685 (Sloten en beslagen – Meerpuntssluitingen en hun sluitplaten – Voorwaarden en testmethoden)
  •   RC 2-, RC 3- en RC 4-geschiktheid conform EN 1627
  •   VdS-erkenning klasse C conform VdS 2201 (in voorbereiding)
  •   SKG 2 sterren gecertificeerd

 

Automatisch sluitend

Premiumkwaliteit van de uitvinder

Het slot maakt, zonder moeite, het betrouwbaar openen en sluiten van huis- en woningdeuren mogelijk. De zelfvergrende- lende automatic-schooten komen na het dichttrekken van de deur als eerste naar buiten en geven de sluithaak mechanisch vrij. De sluithaken grijpen nu, ongeacht de positie van de zelfvergrendelende automatic-schoot, in het kozijndeel. Om te openen, worden bij aanraking van de deurkruk alle vergrende- lingselementen weer teruggeschoven.

 

Met alle opties

Gebruiksgemak door toegangscontrolesystemen

De GU-SECURY Automatic-DR is compatibel met de toegangscontrolesystemen van BKS – zoals een intercom, drukknop, kaartlezer, transponder, vingerscanner, draadloze transponder –, die garanderen dat alleen bevoegde personen de deur kunnen gebruiken.

 bedrijfspagina