GU | BKS remote BTC

Draadloos veilig met BKSremote

Comfortabele toegang – zonder sleutel

Bij de besturing van deuren is altijd veel vraag naar draadloze toepassingen, die ook als upgrade bij eindgebruikers eenvoudig te monteren zijn en zonder veel programmeren in gebruik genomen kunnen worden

Daarbij stellen de gebruikers zeer hoge eisen aan de veiligheid en de bescherming tegen sabotage van de producten.
Aan de eisen voldoet de ondernemingsgroep Gretch-Unitas in het bijzonder met de draadloze oplossingen BKSremote, de draadloze standaard van BKS.

Deze omvatten de draadloze, elektrisch koppelbare sloten van BKS evenals de draadloze, elektrisch koppelbare cilinders van BKS, die in combinatie met de BKSremote BTC – deurcodebesturing op batterijen de gebruiker een comfortabele montageset voor de upgrade van bestaande deuren bieden.

Bij de draadloze oplossingen BKSremote koppelt de ondernemingsgroep Gretch-Unitas beproefde mechanische en elektronische veiligheid in de deur aan een even veilige signaaloverdracht en verwerking.
Uitsluitend beproefde en wetenschappelijk erkende processen worden toegepast.
Veiligheid en bescherming tegen sabotage staan centraal.

BKSremote is geschikt voor uiteenlopende scenario’s – van de besturing van een brandwerende deur tot de toegangsorganisatie in gemeenschappelijk gebruikte ruimtes in industriële of private gebouwen.

De toegang gebeurt zonder sleutel en met een bevoegdheidscode.
Deze bepaalt wie welke ruimte mag betreden. Zo kan, zonder sleutelbeheer, een individuele toegangsbevoegdheid voor individuen of groepen worden aangemaakt


 

 

Bedrijfspagina Gretch-Unitas