Tuesday, February 20, 2024

RD GROUP: een tweede kans op een eerste indruk

 

D-Group geeft al 35 jaar een tweede kans op een eerste indruk.

Of het nu gaat over schadeherstel of kleurrenovaties van pvc of aluminium schrijnwerk, ontwerp en productie van commerciële signalisatie of totale bootrenovaties, bij RD-Group is herstel altijd de eerste optie.
Gebruik van duurzame en kwalitatieve materialen staat hierbij voorop.

 

 

MOBIEL FOLIEHERSTEL

Sinds meer dan 35 jaar worden er intensief folies gebruikt voor het geven van kleur en houtstructuren aan pvc schrijnwerk.

Soms krijgt men te maken met beschadiging door inbraak, huisdieren, of door verwering onder invloed van de weersomstandigheden, vooral bij zuidelijke orientatie. Schade kan optreden door veroudering van de folie, mechanische beschadiging of door het loskomen van de verlijming.

In dit geval kunnen wij de kapotte stroken folie probleemloos vervangen door nieuwe renovatiefolie waardoor de ramen er terug nieuw uitzien. Dit kan zowel met folies van de fabrikant Renolit als van Hornschuch. De herstelwerkzaamheden worden altijd ter plaatse uitgevoerd zonder de te herstellen stukken te demonteren. Al onze techniekers volgden een opleiding bij Renolit in Duitsland. De oprichters van RD Group hebben meer dan 35 jaar ervaring in deze materie.

 

FOLIE HERSTEL
KLIK VOOR MEER INFO

MOBIEL LAKWERK

RD Repair kan zich terecht specialist noemen in het ter plaatse herlakken van alle types bouwconstructies op de werf: ramen, deuren, gevelelementen, garagepoorten enzovoort.

Zo kunnen wij verweerde constructies herstellen in nieuwstaat, zelfs in een andere kleur. Voor het lakken gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige tweekomponent lakken met UV resistente verharders.

Aan kleuren geen gebrek: eender welke RAL kleur, NCS of pantone, zelfs poederlakken kunnen wij aan de hand van de fabriekscode nastellen, met of zonder structuur, korrel of metallic…. Alles is mogelijk. Het lakken op de werf wordt altijd uitgevoerd met speciaal hiervoor ontworpen HVLP (High Volume, Low Pressure) apparatuur.

 

LAKWERK HERSTEL
KLIK VOOR MEER INFO

 

VOORDEUR RENOVATIES

Een voordeurrenovatie gecombineerd met lakwerken kan wonderen doen!
Deze volledige afgeleefde PVC deur onderging een grondige restyling naar een pastoriestijl voordeur en terzelfdertijd werd ook de naastliggende sectionaalpoort in de nieuwe kleur gezet.

VOORDEUR RENOVATIE
KLIK VOOR MEER INFO

 

 

RD REPAIR: VOOR WIE?

 

 

 

 

BEDRIJFSPAGINA