Tuesday, February 20, 2024

Aluprof raam-en deursystemen

ALUMINIUM, BETER IS ER NIET. RAMEN en  DEUREN van ALUPROF

 

De aluminiumsystemen van ALUPROF maken de constructie van vele soorten ramen en deuren mogelijk, afhankelijk van de toepassing en de eisen aan functionaliteit, esthetiek, warmte-isolatie, inbraakwerendheid, rookdichtheid of vuurbestendigheid. Onder hen bevinden zich zowel constructies zonder warmte-isolatie die dienen voor het bouwen van interne scheidingswandjes en deuren (MB-45MB-45 OfficeMB-EXPOMB-80 Office) of het ombouwen van balkons (systeem MB-23P), maar ook oplossingen die zijn gebaseerd op thermisch geïsoleerde profielen (MB-86MB79NMB-70MB-60MB-59S). Een aanzienlijk deel van de thermisch geïsoleerde systemen is beschikbaar in de versie “HI”, die zich kenmerkt door speciale inzetten in de profielen die de warmtedoorgangscoëfficiënt verlagen.luprof aluminium systemen gevelbouw

luprof aluminium systemen gevelbouwluprof aluminium systemen gevelbouwluprof aluminium systemen gevelbouw

aluprof aluminium systems

 

De best geïsoleerde constructie in het aanbod van ons bedrijf is het systeem MB-104 Passive, waarin innovatieve materialen en technische oplossingen zijn toegepast. Dit is een van de belangrijkste producten van ALUPROF S.A. die perfect past in de huidige energiezuinige en passieve bouwtrend en beschikt over certificaten van het Passiefhuis Instituut PHI te Darmstadt.

 

Een interessante optie op het gebied van raam- en deursystemen zijn de zogenaamde paneeldeuren die beschikbaar zijn in de systemen met de hoogste warmte-isolatie.

Binnen de ALUPROF-systemen zijn niet alleen constructies beschikbaar voor de meest gebruikte openingswijzen: scharnieren of kantelen, maar ook het schuifpuisysteem MB-77HSMB-59HS, de schuiframen en -deuren MB-59 SlideMB-Slide/MB-Slide ST, de draaiende ramen “Pivot”, naar buiten opengaande ramen (bv. MB-59S Casement, MB-70 Casement) of ramen die speciaal zijn ontwikkeld voor concrete gevelsystemen als MB-60EF. In ons aanbod vindt u ook:

  • ramen van het type “Industrial”, bestemd voor gemoderniseerde monumenten;
  • ramen met een verborgen vleugel – basisversie: MB-86USMB-70USMB-60US en versie met smal kozijn MB-70SG;
  • ramen met smalle profielen en kenmerkende vormen: MB-Ferroline en MB-Slimline.

Op basis van veel ALUPROF-systemen kunt u vouwwanden (een aparte optie hiervoor is het systeem MB-86 Fold Line), maar ook inbraakwerende constructies en rookverwijderende ramen construeren. Voor afnemers die de gewenste technische parameters willen combineren met een redelijke prijs, hebben wij een breed gamma aan economische oplossingen, zoals MB-45SMB-59SE en MB-60E.

Binnen de raam- en deursystemen bevinden zich ook specialistische brandwerende en rookdichte wanden: het systeem MB-78EI met vuurbestendigheidsklasse van EI 15 tot EI 90, het systeem MB-60E EI met vuurbestendigheidsklasse van EI 15 tot EI 30 en het systeem MB-118EI met klasse EI 120. Deze groep wordt aangevuld met rookdichte deuren zonder vuurbestendigheid. MB-45D.

Het brede gamma oplossingen van ALUPROF wordt systematisch uitgebreid, om zo goed mogelijk te voldoen aan de behoeften van de moderne architectuur en de steeds scherpere eisen uit de normen en voorschriften.

 

ALUPROF-SYSTEMEN

 

aluprof ramen en deuren in aluminium

  

Aluprof aluminium systemen voor gevelbouw
bedrijfspagina

 

Brochures Aluprof systemen

 

brochures aluprof