Friday, May 17, 2024

BUITENJALOEZIEËN EN SCREENSYSTEEM

BUITENJALOEZIEËN

SkyFlow

Buitenjaloezieënzijn een uitermate praktische oplossing die het interieur effectief beschermen tegen extreme hitte, terwijl het optische comfort voldoende wordt gewaarborgd. 

Kenmerkend voor dit type producten is de mogelijkheid om de hoek van de lamellen in te stellen, zodat u altijd de juiste mate van verduistering kunt kiezen en daarmee de jaloezieën dus individueel kunt beheren. Daarnaast geven de esthetisch geprofileerde lamellen in combinatie met de aluminium constructie-elementen (cassettes en geleiders) de gevel een moderne en originele uitstraling. 

De doordachte constructie van dit soort oplossingen maakt het ook mogelijk om grotere constructieafmetingen te creëren, zodat ze vaak worden gebruikt voor grote glasoppervlakken. Hierdoor zijn de jaloezieën bij uitstek geschikt voor zowel 

openbare gebouwen als in de woningbouw. In het aanbod van Aluprof zijn drie geveljaloezievarianten verkrijgbaar: adaptie, inbouw en zelfdragend.

 

 

Het systeem is verkrijgbaar in drie varianten, afhankelijk van de montagemethode:

  • de inbouwversie SkyFlow SZF/P is bestemd voor nieuw te bouwen of bestaande objecten en biedt de mogelijk om de constructie-elementen te verbergen in de gevel;
  • de zelfdragende versie SkyFlow SZF/S is voornamelijk ontworpen voor gevelmontage in gebouwen met grote glasoppervlakken. De geleiders vormen de dragende elementen van het systeem en dragen de volledige belasting over op de gevelpijlers;
  • de adaptatieversie SkyFlow SZF/A is bestemd voor montage op de gevel of in de raamopening van bestaande gebouwen. Hij biedt de mogelijkheid om de jaloezieën onder te verdelen door toepassing van een dubbele geleider.

Ook is de oplossing MB-SR50N ZS beschikbaar. Deze is ontworpen met het oog op grote objecten en combineert het geveljaloeziesysteem SkyFlow met het vliesgevelsysteem MB-SR50N. Voor de stijlen hebben we speciale klemlijsten ontworpen die het aanbrengen van de gevelvulling mogelijk maken en maskeerstrips die ook fungeren als geleider voor de jaloezieën.

 Screensysteem

 

Zonweringen van het type screen zijn bijzonder functioneel. Ze worden daarom graag toegepast in openbare gebouwen en in de woningbouw. Het belangrijkste voordeel van dit type product is de bescherming van ruimten tegen intensief zonlicht door het gebruik van gespecialiseerde technische weefsels. 

Bovendien beschermen ze het interieur tegen de blikken van ongewenste personen, terwijl het uitzicht naar buiten behouden blijft. Ze zorgen daarnaast ook voor een effectieve optische barrière voor licht dat de ruimte binnenvalt, waardoor schitteringen die op computermonitors kunnen verschijnen tot een minimum worden beperkt. Door zorgvuldige selectie van de stof zijn ze ook een stijlvol inrichtingselement dat ieder object een uniek karakter geeft.  Vergeet daarbij niet dat een goed gekozen screensysteem ook kan dienen als hor, waardoor kamers effectief worden beschermd tegen de aanwezigheid van insecten. 

 

screensystemen Aluprof

 

Ons aanbod omvat drie systemen:  SkyRoll Zip, SkyRoll Classic en SkyRoll Eco.

  

 

 

Nieuw LOGO, nieuwe LOOK

bekijk alles op https://aluprof.eu/nl

 Aluprof aluminium systemen voor gevelbouw
bedrijfspagina