Monday, July 15, 2024

CONNECT YOUR HOME TO YOUR LIFE with SOMFY

We zijn meer met elkaar verbonden dan ooit. Sinds de smartphone in ons leven kwam, zijn we onderdeel geworden van een gigantisch netwerk, waarin alles draait om verbinding en interactie.

 

Jij hebt de controle over je huis!

Somfy heeft alle oplossingen voor het beheer van je dagelijkse thuisleven.

Het is nu tijd voor de volgende stap: verbinding met je huis. En Somfy’s TaHoma gaat je daarbij helpen.

 

tahoma-gateway somfy

 

Content streamen op je smartv, Alexa vragen wat voor weer het morgen wordt; je kunt al bijna niet meer zonder. Als je Somfy in je huis haalt, komt er meer  comfort bij. Want met onze oplossingen om jouw leven thuis en op afstand makkelijker te maken, word jij pas echt de baas in huis.

 

Altijd connected met je huis
Dingen laten gebeuren in je huis terwijl je gewoon op de bank zit. Of in een park. Zie je het voor je? Je pakt je smartphone, opent de Somfy app en laat je zonwering zakken. Met één tik op een toets. Je kunt er ook voor kiezen om alle zonwering in je huis onafhankelijk van elkaar te laten werken; gewoon, omdat er in je slaapkamer nu eenmaal andere regels gelden dan op je thuiswerkplek.

 

Natuurlijk licht
Natuurlijk licht speelt een belangrijke rol in je gevoel van welzijn. Ben jij iemand die ‘s ochtends gelijk de gordijnen opengooit om de zonnestralen vol je slaapkamer binnen te laten? Of word je liever in hetzelfde trage tempo wakker als waarin de zon opkomt? Somfy heeft een oplossing voor beide uitersten én alles daartussenin. Je kunt dus elke kamer in je huis zijn eigen mate van natuurlijk licht geven.

Het regelen van de natuurlijke lichtinval in je woning biedt meer voordelen. Doordat je optimaal gebruikmaakt van de zonnestralen, bespaar je de energie die je anders aan verwarming of airconditioning zou besteden. Kortom, connected zijn met je huis voelt lekker en bespaart ook nog eens.

tahoma somfy

Veiligheid en gemoedsrust
Je lekker voelen in je huis hangt niet alleen samen met gemak, comfort en de lichtinval. Want om daar echt van te kunnen genieten, moet je je vooral ook veilig voelen. Of je nu in een piepklein appartementje woont of in een kast van een huis: zonder die gemoedsrust kan de rest je gestolen worden.

Daarom vind je bij Somfy ook connected camera’s, bewegingsmelders en alarmen. Die beschermen je niet alleen tegen inbrekers, maar helpen je bijvoorbeeld ook als er brand uitbreekt. Je krijgt dan meteen bericht, zodat je actie kunt ondernemen. Slimme verlichting kan bovendien inbraken helpen voorkomen, door de indruk te wekken dat je thuis bent terwijl dat niet zo is. Gemak en wooncomfort alleen zijn niet genoeg – voel je ook lekker veilig met Somfy.

En wat doet Somfy bij jou thuis?
De zon gaat onder na een lange, mooie dag. Terwijl jij nog heerlijk nageniet en de zon langzaam achter de horizon verdwijnt, gaan je jaloezieën of gordijnen geleidelijk dicht. Je thuis is in perfecte harmonie met de overgang van dag naar nacht, omdat je een avondscenario hebt ingesteld in de Somfyapp. Wat een genot. En je hoeft er niet eens voor van de bank af.

De volgende ochtend is het zondag. Je wilt graag een beetje uitslapen. Je hebt geluk, want je hebt je zonwering zo ingesteld dat die met de zon mee omhooggaat. Zonder geluid te maken. Het wordt heel langzaam dag en het enige geluid dat je hoort is dat van de vogels (en van je wekker, als je die hebt gezet). Een perfect begin van je dag.

  

 

polmarplast somfy wilms rolluiken zonwering Renson zonwering zonnewering