Wednesday, February 21, 2024

MB-86EI: Systeem brandwerende ramen

 

 

Het systeem MB-86EI is ontwikkeld voor het maken van opengaande ramen met vuurbestendigheidsklasse EI30 volgens de norm EN 13501-2+A1.
De constructie is gebaseerd op het systeem MB-86, waardoor de thermische en akoestische isolatie en de water- en luchtdichtheid hoog zijn.

 

Het systeem MB-86EI is daarmee een combinatie van de voordelen van een klassiek raamsysteem met de eigenschappen van vuurbestendige scheidingswanden – een in dit systeem uitgevoerde bebouwing voldoet aan alle eisen uit de geldende voorschriften en normen, met name op het gebied van energiezuinigheid en milieubescherming, terwijl tegelijkertijd goede brandveiligheid is gewaarborgd.

Het systeem is geclassificeerd als brandvertragend (NRO).

 

EIGENSCHAPPEN VAN HET SYSTEEM MB-86EI

 

  • driekamerprofielen, waarvan het centrale gedeelte een isolatiekamer vormt tussen de warme afstandshouder met een breedte van 43 of 42 mm
  • de vuurbestendigheid van de constructie wordt gegarandeerd door: juiste klasse glas,vuurisolatie-elmenten in de aluminium profielen alsook speciale accesoires en materialen in de ruimte tussen het glas en de profielen.
  • mogelijkheid om een breed bereik aan glasdiktes toe te passen, waardoor verschillende soorten beglazingen gebruikt kunnen worden, waaronder driedubbelglas
  • het beslag dat is toegepast op MB-86EI is standaard inbraakwerendheidsklasse RC2

 

 

 

 


 

ALUPROF ONTHULT NIEUWE WEBSITE

aluprof aluminium systemen

Modern design, intuïtieve navigatie en functioneler. Dat zijn de voordelen van de nieuwe versie van de website van het merk Aluprof. De site bevat informatie die speciaal is afgestemd op de behoeften van investeerders, individuele klanten en architecten. Iedere gebruiker vindt op die manier eenvoudig de noodzakelijke informatie over producten en handige tools. Uiteraard is op de website ook interessante informatie te vinden over het bedrijf en zijn imponerende staat van dienst.

www.aluprof.eu

 

Meer info bij uw Aluprof vertegenwoordiger:

Gunter Rydant
tel: +32 474 890 208
email: aluprofbe@aluprof.eu