Friday, May 17, 2024

Gealan S 9000

GEALAN – Designed for you

De S9000 is een veelzijdig, state-of-the-art systeem voor ramen, deuren en hefschuifdeuren, met keuze uit twee of drie afdichtingsniveaus.

 

Gealan S9000

 

Geoptimaliseerde warmte-isolatie

Een systeem ontwikkelen met de beste eigenschappen voor warmte-isolatie is geen toeval, maar het resultaat van gericht ontwikkelingswerk. Het succes geeft ons gelijk. Talloze berekeningen hebben een uitstekende warmte-isolatie opgeleverd. Het doel van de ontwikkeling was vanaf het begin het bereiken van een warmte-isolatiewaarde Uf – 0,92 W/m²K in de standaardcombinatie met staal, waarmee het systeem ook geschikt is voor toepassing in passiefhuizen. Dat is gelukt door het totaal van innovatieve details bij de vormgeving van het systeem.

  

Het juiste profielsysteem voor uw bouwproject

gealan s9000

In het S9000 systeem kan glas tot 52 mm dik. (STV® 54 mm)
Wat voor glas u ook nodig heeft, zon-, geluids- of inbraakwerend glas, het past altijd in het systeem voor het meeste wooncomfort.

S9000 middendichting gealan

De middendichting draagt bij aan het reduceren van de koude stromingen en verhoogde wind- en waterdichtheid. Doordat o.a. het draaikiep beslag in de beschermde droge 2e zone van het raamsysteem zit, wordt de levensduur van deze onderdelen verlengt!

 

S9000 Gealan

De verhoogde sponning zorgt voor een betere isolatie tussen het glas en het profiel. Extra voordeel is dat deze verhoging bijdraagt aan een nog betere inbraakwerendheid van het S9000  raamsysteem. RC2 veiligheidsklasse wordt met gemak behaald.

  

Niet alle PVC-ramen zijn identiek

Modern wonen wordt gekenmerkt door luxe, lifestyle en de beste techniek.

Met ramen van GEALAN-profielsystemen van de nieuwste generatie zorgt u niet alleen voor optische accenten. Uitgekiende en tot in het kleinste detail uitgewerkte profielgeometrieën voldoen
aan alle technische voorwaarden.

S9000 kunststof ramen en deuren

Ramen van kunststofprofielen zijn gemakkelijk te reinigen en onderhoudsarm. In hoge mate bestand tegen slijtage en milieu-invloeden hebben ze een lange levensduur.

S9000 kunststof ramen en deuren

Ramen van GEALAN-meerkamerprofielen zorgen ervoor dat de warmte binnen blijft en het geluid buiten. Ze bieden veiligheid, geborgenheid en zorgen voor een unieke woonsfeer.

S9000 kunststof ramen en deuren

De keuze van de profielgeometrie, de wijze van openen en de raamindeling beïnvloedt het individuele karakter. Met GEALAN-profielen zijn ook ongebruikelijke raamvormen uitvoerbaar.

S9000 kunststof ramen en deuren

Moderne raamtechniek is afhankelijk van smaak en bouwstijl niet alleen in het wit maar ook in acrylcolor, decoratie- en houtfolie uitvoerbaar.

 STV®

De statische droge beglazing

De unieke lijmtechnologie van GEALAN maakt een vloeiende productie mogelijk van grote raamelementen.

Vloeiende productie met droge verlijming

STV®: Eenvoudig toepasbaar

STV® is het baanbrekende systeem om ruit en vleugeloverslag droog te verlijmen. Vergeleken met het gebruikelijke natte procedé heeft dit doorslaggevende voordelen. En dat zonder compromissen bij de gebruiksvriendelijkheid. STV® is een systeem dat echt werkt.
 

Het principe van de statische droge beglazing

Bij de door GEALAN ontwikkelde lijmtechniek STV® (statische droge beglazing) gaat het om het verlijmen van glas en vleugelprofiel met een extra voor de ramenindustrie ontwikkelde kleefstrip, waarbij de normale bevestiging behouden blijft. Door de ruit met het vleugelprofiel te verlijmen wordt de stijfheid van de ruit naar de vleugel overgedragen en wordt het hele systeem stabieler. Daardoor kunnen standaardelementen geheel zonder staal worden gemaakt. Als alternatief kunnen in combinatie met staal en STV® stabielere elementen worden gemaakt. Daarnaast is het bij bijzondere constructies mogelijk om de stijfheid van rondbogen en schuine ramen duidelijk te verbeteren.

STV® van GEALAN biedt de ramenmaker voor het eerst een uitgekiend systeem voor de rationele en efficiënte vervaardiging van ramen met gelijmde ruiten.

 open folder en ontdek de wereld van Gealan 

Gealan kunststif ramen en deuren
bedrijfspagina