Friday, May 17, 2024

Roto More …

Roto More is Roto's nieuw online platform voor raam- en deurprofessionals in de Benelux, Scandinavië, de UK en Ierland.
Hier vindt u ons laatste nieuws, product updates en nog veel meer.
Doe ideeën op, laat u inspireren door onze experts en ontdek alles wat het merk Roto u als fabrikant en zakenpartner te bieden heeft.
Welkom.

Roto More

 

https://roto-more.com

 

 

Roto referenties

Roto #Proud

Roto InspiratieProducten

Het merk Roto is aanwezig in vrijwel elke situatie waar beslagtechnologie wordt gebruikt op ramen en deuren. Dankzij onze toewijding aan klantgerichtheid, ondersteund door wereldwijde onderzoeks-, ontwikkelings- en productiemiddelen, kunnen wij de allerbeste producten leveren om aan uw vereisten te voldoen.

We streven er altijd naar om onze beslagsystemen en accessoires te verbeteren, zowel voor fabrikanten als voor eindgebruikers. De belangrijkste einddoelen zijn het verbeteren van de veiligheid, het energiebeheer en het gebruiksgemak voor huiseigenaars en bewoners van gebouwen over de hele wereld.

Roto ramen

Roto ramen

Roto deuren

Roto deuren

Roto productzoeker

Roto productzoeker

Roto deuren

Roto deuren

Roto ramen

Roto ramen

Roto productzoeker

Roto productzoeker

 

Diensten

Als we investeren in ons dienstenaanbod, investeren we in onze klanten, waardoor ze aan de top blijven en goed geïnformeerde, efficiënte en flexibele leveranciers voor de bouwsector kunnen zijn.

De 26 wereldwijde verkoopbedrijven van Roto werken samen met onze deskundige distributiepartners om klanten een ongeëvenaard scala aan diensten te bieden, van technische ondersteuning en opleiding, gespecialiseerd advies, producttests tot online bestellingen en marketingondersteuning.

Roto campus

Roto campus

Roto downloads

Roto downloads

Roto configurator

Roto beslag configurator

Roto Lean

Roto Lean

Roto ITC

Roto ITC

Roto inside

Roto Inside


 

bedrijfspagina ROTO