Sunday, May 19, 2024

Inowa hout

Partnerschap met specialisten in machines en gereedschap voor Roto Patio Inowa op hout

 

Als u een schrijnwerkerij uitbaat die houten ramen en deuren levert is het wellicht goed om te weten dat u Roto Patio Inowa aan uw productaanbod kunt toevoegen, dankzij ons volledig gebruiksklaar pakket

Deze oplossing biedt profielbewerkingsgegevens en -gereedschap voor houten schuiframen van hoge kwaliteit. Het profielontwerp is perfect afgestemd op het Roto beslag en de DEVENTER tochtstrips en dichtingsprofielen.

Roto More

 

Het initiatief is het resultaat van een technologisch partnerschap tussen de Roto Group en de bekende technische experts: gereedschapsleverancier Leitz en Homag, de fabrikant van houtbewerkingsmachines.

Roto Patio Inowa staat bekend om de zeer hoge niveaus van water- en winddichtheid die het systeem weet te bieden. Daardoor wordt het vaak gebruikt bij hoge gebouwen en andere projecten waar de schuiframen blootstaan aan zware weersomstandigheden.

Het verschil wordt gemaakt door de gepatenteerde sluit- en vergrendelmechanismen die ook nog winst opleveren op het vlak van energie-efficiëntie en veiligheid.

 

 

Tel daar de voordelen bij van de eenvoudige werking, de vlot lopende rollen en een lage dorpel en u kunt uw klanten een toonaangevend schuifsysteem aanbieden dat er, van de praktische aspecten tot het visueel design, over de hele lijn bovenuit steekt.

Aangezien de dichtingsprofielen van DEVENTER ontworpen en gemaakt zijn binnen de Roto-groep, is er een synergie tussen het beslag en de dichtingsproducten, die zich vertaalt in nauw sluitende systemen zonder speling. De greep is gemakkelijk te bedienen, het vergrendelsysteem beweegt soepel en de sluitdruk is perfect.

Met dit systeem bouwt u schuiframen met een gewicht tot 250 kg. De maximumafmetingen van het kader zijn 3.000 mm breed bij een hoogte van 2.600 mm, waardoor het ideaal is voor plafondhoge toepassingen bij gebouwen met glazen gevels.

De mogelijkheden op het vlak van hoogte en breedte van de installaties maken Roto Patio Inowa tot de perfecte keuze voor gebouwen die volop van een natuurlijke lichtinval genieten, zoals woningen, kantoren, of hotels.

 

Contacteer uw plaatselijke Roto-vertegenwoordiger indien u geïnteresseerd bent in dit pakket.

 

bedrijfspagina