Wednesday, February 21, 2024

Roto: Verbeterd H650-deurslot

Roto slot H650

 

  • Nieuwe herziene versie van het hefboomdeurslot
  • Maak hogere deuren met hoekoverbrengingen en verlengstukken uit het Roto NX-gamma
  • Geoptimaliseerd intern mechanisme voor nog meer duurzaamheid

 

Als u toegangsdeuren voor huizen of appartementen maakt, kunnen zowel uzelf als uw eindgebruikers voordeel halen uit de nieuwe, verbeterde versie van het hefboomdeurslot Roto Safe H650.

Het slot kan op alle materialen worden gebruikt: PVC, hout, aluminium of composiet. Het is ideaal voor zowel voor- als achterdeuren.

Laten we de belangrijkste eigenschappen en voordelen even van dichterbij bekijken.

 

Voordelen voor de verwerker

Directe compatibiliteit met hoekoverbrengingen en verlengstukken

Een grote verbetering bij dit nieuwe slot is dat het uitslagbereik in het mechanisme nu hetzelfde is als bij de Roto NX- en NT-beslagsystemen. Dit maakt het veel gemakkelijker om extra onderdelen uit deze gamma’s op een deur aan te sluiten.

Roto hoekoverbrugging

 

Om hoekoverbrengingen en andere verlengstukken op deursloten te monteren, moesten in het verleden de voorgeconfigureerde bevestigingen op deze onderdelen worden gebroken.

Nu kunnen ze op een deur worden gemonteerd in hun ‘nieuwstaat’: de voorgemonteerde pennen worden afgebroken bij de eerste beweging van het mechanisme wanneer alle onderdelen op hun plaats zijn geschroefd. Dat bespaart tijd en garandeert dat alle sluitpunten zich zonder verdere aanpassingen in de juiste uitslagposities bevinden ten opzichte van de sluitstukken. Uiteraard vergemakkelijkt dit de productie, bespaart het tijd en voorkomt het fouten.

Naadloze overschakeling: Bestaande gebruikers van het H650-slot kunnen de nieuwe versie gaan gebruiken zonder aanpassingen wat de voorbereiding, verwerking of montage betreft. Alle slotafmetingen en sluitstukposities blijven onveranderd.

Roto deursloten

 

Flexibiliteit

Versie met meerdere onderdelen: DoorSafe H650 is verkrijgbaar als een multicomponentenslot. In uw stock kunt u zoveel slotkernen en de verschillende sluitpuntbevestigingen opslaan als u nodig hebt. Zo kunt u dus vlotter vooraf plannen en ook sneller reageren wanneer u op korte termijn een deur met een andere veiligheidsspecificatie moet maken.

Gemakkelijke grendelomschakeling: Elk slot kan worden aangepast voor links- of rechtshandigen door het grendelstuk simpelweg te demonteren en om te draaien. Indien een rolgrendel

vereist is, kunt u er gemakkelijk een monteren in plaats van de standaard grendel.

deursloten Roto

 

Marktkansen

Breed toepassingsgebied: Met DoorSafe H650 is het voor u gemakkelijker om verschillende deurtypes te maken, bijvoorbeeld:

  • Balkondeuren met hoekoverbrengingen boven- en onderaan
  • Grotere deuren tot 3000 mm met sluitpunten in het bovenste deel
  • Overstromingsdeuren of hogere veiligheidsdeuren met sluitpunten op de horizontale vlakken en zelfs op de scharnierzijde

 

Roto doors

 

Voortaan kunt u tegemoetkomen aan deze marktvereisten. De DoorSafe H650 is dus een vorm van zekerheid voor de toekomst voor marktvereisten zoals hogere deuren, die de komende jaren naar verwachting nog populairder zullen worden.

 

Voordelen voor de eindgebruiker

Heel wat aspecten van dit slot bieden voordelen voor eigenaars van woningen. Die voordelen kunt u gebruiken als verkoopargumenten voor uw deuren.

Hefboomsluiten: Deze sluitmethode is snel en handig. U heft gewoon de hendel op, laat deze los en draait één keer met de sleutel. Ontgrendelen is al even eenvoudig: draai één keer met de sleutel en duw de hendel naar beneden om de sluitpunten in te trekken.

 

roto deursloten

 

 

Fluisterslot: Wanneer de deur wordt dichtgeduwd tegen de grendelveer, klikt deze zacht en geruisloos op haar plaats dankzij het bijzonder sterke en slijtvaste middenstuk. Deze functie garandeert een premium uitstraling tijdens demonstraties in de showroom.

 

Geoptimaliseerd intern mechanisme: Terwijl de slagruimte in de sluitpunten werd herzien (zoals eerder beschreven), maakten onze ingenieurs van de gelegenheid gebruik om verbeteringen aan te brengen aan de onderdelen in de slotkast. De maximale handgreepkracht werd opgetrokken van 15 tot 20 kg. Daardoor is het slot aanzienlijk steviger en blijft het levenslang betrouwbaar.

 

Temperatuurbestendigheid: Door de optimalisering van de interne onderdelen blijven ze efficiënt werken, zelfs bij extreme veranderingen in de weersomstandigheden, omdat ze beter bestand zijn tegen schommelingen van temperatuur en vochtigheidsgraad. Daardoor is het slot gebruiksvriendelijk in alle omstandigheden.

 

Beveiliging: Dankzij de keuze uit verschillende sluitpunten (wig, bout, combinatieslot) en de mogelijkheid om gemakkelijk meer sluitpunten toe te voegen via hoekoverbrengingen, kunt u uw klanten een specificatie bieden die voldoet aan het door hen gewenste veiligheidsniveau, inclusief tot EN-weerstandsklasse 3 (afhankelijk van het profiel).

 

  

bedrijfspagina