Saturday, May 18, 2024

Dr-Hahn | Nieuwe website

Dr Hahn online in een nieuw kleedje

Nieuwe website van Dr. Hahn

Dr Hahn introduceert een volledig vernieuwde en aan de tijdsgeest aangepaste website en is hiermee grensverleggend in de branche. Vooral de wijze waarop je als bezoeker door de technische info en visuele blokken geleid wordt.

„Aangezien onze producten het kwaliteitslabel zeer hoog in het vaandel dragen, mag onze internetaanwezigheid niet achterop blijven“, beschrijft Klaus Weiss, Marketingmanager bij Dr. Hahn, als verklaring voor de vernieuwde online-aanwezigheid.

 

Een uitnodigende startpagina

Al op de startpagina wordt de bezoeker duidelijk gemaakt dat hij over een brede waaier van thema’s informatie vinden kan. Afbeeldingen en filmpjes maken duidelijk dat Dr Hahn zeer actief is. Het duidelijke menu-overzicht geeft de gebruiker een snel inzicht van de mogelijkheden  aangaande kwalitatieve deurscharnieren. Teasers op de startpagina leiden de bezoeker rechtstreeks naar de gewenste informatie, welke in het Duits, Frans, Engels, Nederlands, alsook 13 andere talen  ter beschikking wordt gesteld.

 

Voor elk toestel

Voor verschillende toestellen zoals Smartphones, Tablets of Desktop-PCs is er een aangepaste lay-out. Responsive Webdesign wijzigt automatisch de weergave naargelang de schermgrootte. De inhoud wordt steeds perfect weergegeven, onafhankelijk van het gebruikte toestel, en zonder kwaliteits- of functioneel-verlies.

 

Weten waar het op aan komt.

Ook de pagina voor vacatures is volledig in een nieuw jasje gestoken. Potentiele kandidaten kunnen zeer eenvoudig uit het jobaanbod selecteren en zich online aanbieden door het overzichtelijke formulier in te vullen. „Afhankelijk van de jobomschrijving worden de verschillende activiteiten door middel van een film voorgesteld, dit om de kandidaat een zo goed mogelijk beeld van de dagtaak te bieden, verduidelijkt dhr. Weiss. „Meer transparantie heeft minder klachten tot gevolg.“

 

Overtuigende service

Dr. Hahn biedt zijn klanten een ruim overzicht van mogelijkheden door middel van de referentiepagina. Dit geeft de deurenfabrikant meer inzicht in hoe zijn project er in werkelijkheid gaat uitzien. De afbeeldingen, accessoires, profielinfo, enz worden door Dr. Hahn als kostenloze dienstverlening ter beschikking gesteld.

 

Serviceverleningen kan u dan weer in het vernieuwde klantenportal vinden. Van de afbeeldingendatabank, tot gepersonaliseerde verstelhandleidingen, de klant kan hier meerdere interessante servicetools met een echte meerwaarde vinden.

 

„Maandelijks worden nieuwe weetjes en info op de website geplaatst, zodat alle belangrijke en nuttige informatie tijdig tot bij de klanten geraakt“, aldus Marketingmanager Weiss.

Via www.dr-hahn.eu is de nieuwe website steeds te bereiken.


Bezoek onze bedrijfspagina