Elektronisch beslag, de nieuwe opportuniteit voor de vakman

Elkaar ontzorgen

Lecot, dat is de sterke schakel voor jouw bedrijf. We helpen je graag, met goede producten, met correcte leveringen, advies en expertise. Jouw klant tevreden, jij tevreden, Lecot tevreden. Samen voor een tevreden bouwketen. Elkaar ontzorgen. Daarom geven we je graag meer inzicht in elektronisch beslag. Het is namelijk aan de vakmannen om de kansen te grijpen bij deze nieuwe ontwikkelingen.

lecot protecta

Wat kan elektronisch beslag eigenlijk gaan betekenen?

Steeds vaker zien we de technieken binnen en buiten een huis aangedreven worden door moderne technologie. Dit begrijp je dan ook best als de integratie van diensten en technologie in de woning om een betere woon- en leefkwaliteit te hebben.

De ‘sky is the limit’ in dit domein. Denk maar aan complexe aansturingen bij bedrijven en zorginstellingen zoals automatische deuropeners aangestuurd met brandbeveiligingssystemen. Maar ook toegang tot woningen wordt steeds vaker onderdeel van deze oplossing: motorsloten, elektronische cilinders, automatische sturing van ramen, … Ook rolluikmotoren worden steeds vaker intelligent en radiogestuurd.

lecot protecta

Ontmoet Protecta – specifieke dienst voor beveiligingstoepassingen

Voor de vakman is deze ontwikkeling een opportuniteit. Vanuit Lecot staan we je dan ook graag bij in dit nieuwe domein. Meer informatie kan je bekomen via een e-mail aan protecta@lecot.be

Bij Protecta begeleiden we voor jou het traject van aanbesteding tot oplevering. Daarnaast kunnen wij ook het onderhoud van jou overnemen. Finaal leveren we vaak sets op maat zodat toepassingen “op maat” door de vakman kunnen gemonteerd worden via een eenvoudig “plug & play” principe. Elektronisch beslag is met andere woorden geen ontwikkeling om angst voor te hebben. Meer zelfs, samen maken we er een opportuniteit van.

 

protecta lecot

 

 

 

Nuttige producten binnen elektronisch beslag

codeklavier

 

Tevreden klanten door optimale montage van ramen en deuren

 

Een klant tevreden stemmen, vraagt heel wat aandacht. En dit over diverse stappen in het montageproces heen.

Lecot adviseert je graag over hoe je nu de kwaliteit van het monteren zo hoog mogelijk realiseert. Daarom hebben we ons advies voor jou handig samengevat in een handleiding.

 

optimont lecot