Tuesday, February 20, 2024

ALL-IN-ONE STORMBESTENDIGE RAAMAANSLUITFOLIE

 

Nieuw product in de kijker!

Belgafoil BLACK verdwijnt met directe ingang uit het gamma en wordt vervangen door een véél performantere stormbestendige raamfolie, met name Belgastormblocker. Door zijn unieke eigenschappen kan Belgastormblocker niet enkel worden ingezet als vochtvariabele luchtdichte folie maar ook volop als duurzaam alternatief op EPDM raamstroken.

Hierdoor positioneert Belgastormblocker zich als de ultieme All-in-one raamfolie. We hebben er, ondanks de duurdere productiekost, voor gekozen hetzelfde prijsniveau van Belgafoil BLACK aan te houden… zodoende u uw klanten eenvoudig en zonder meerkost kan laten omschakelen naar een performanter product.

Verder in deze ‘Good to know’ vindt u alle gegevens die u nodig heeft voor artikelcreatie, technische fiche, digitale versie van de folder en het allerbelangrijkste: een vergelijking met producten die Belgastormblocker zullen proberen te beconcurreren.

 

ALL-IN-ONE STORMBESTENDIGE RAAMAANSLUITFOLIE

Belgastormblocker is tevens 100% vochtvariabel en volvlaks zelfklevend en hierdoor uitermate geschikt voor raamaansluitingen aan de buitenzijde en/of ALU-gevelbouw. Hierdoor kan Belgastormblocker zowél aan de koude als aan de warme zijde van het isolatiepakket worden gebruikt, dit in tegenstelling tot de klassieke “niet-vocht variabele” membranen zoals EPDM, butyl, dampopen folie, PE tapes, enz… waar in sommige gevallen condensatie of schimmelvorming kan optreden!! 

 

  • stormbestendig > 1800 Pa
  • extreme kleefkracht
  • 100% vochtvariabel
  • luchtdicht
  • ideaal alternatief voor EPDM

 

ALL-IN-ONE STORMBESTENDIGE RAAMAANSLUITFOLIE

Belgastormblocker is tevens 100% vochtvariabel en volvlaks zelfklevend en hierdoor uitermate geschikt voor raamaansluitingen aan de buitenzijde en/of ALU-gevelbouw. Hierdoor kan Belgastormblocker zowel aan de koude als aan de warme zijde van het isolatiepakket worden gebruikt, dit in tegenstelling tot de klassieke “niet-vocht variabele“ membranen zoals EPDM, butyl, dampopen folie, PE tapes, enz… waar in sommige gevallen condensatie of schimmelvorming kan optreden!!

 

 

ramen luchtdicht balgastormblocker
Technische fiche

  

 

Belga clima is aanwezig bij Lecot on Tour

 

lecot on tour 2022