WIPACO deurpanelen

 

Wipaco

WAAR HET GEVOEL VAN THUISKOMEN BEGINT

 

Met 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van sandwichpanelen, zijn alle ins en outs inmiddels de revue gepasseerd.

Wipaco produceert de hoogst mogelijke kwaliteit deurpanelen. Door de samenwerking met Lecot kunnen we volledige ondersteuning bieden. Ontdek zelf welke nieuwe deuren er voor jou open gaan.

 

Wipaco deurpanelen

 

INNOVATIEF, TRANSPARANT EN ONTZORGEN

Wipaco zet constant in op innovatie van producten, materialen en processen. Eerlijkheid duurt het langst, daarom communiceren Wipaco en Lecot altijd open en transparant over prijzen, levertijden en andere services. Om de klant compleet te ontzorgen, zetten wij niet alleen onze kennis en ervaring in, maar bieden wij ook de mogelijkheid om specifieke wensen bij ons neer te leggen.

Dit kan gaan over de diverse onderdelen in ons proces, van offerteaanvraag tot levering van de producten. Kortom: het totaalpakket om onze klant te ontzorgen. We zijn van alle markten thuis, zowel nationale als internationale. Onze flexibiliteit zorgt ervoor dat we een passende oplossing kunnen bieden voor uitdagende vragen.

 

ONTZORGING VAN AANVRAAG TOT LEVERING

Voor onze klanten gaan wij heel ver. Dat hebben we altijd al gedaan en daar willen we alleen maar beter in worden. Om jou op de gewenste manier te ontzorgen, gebruiken wij onze kennis en ervaring vanaf het opstellen van de offerte tot en met het verpakken van de deurpanelen.

Volledig ontzorgen van de klant gaat verder dan kwaliteit. Wanneer je belt, word je meteen geholpen door onze collega’s. Afspraken komen wij na! Mocht dat niet lukken? Dan communiceren wij tijdig! De kwaliteit van onze service begint al bij de offertes. Onze ervaring zorgt ervoor dat wij in staat zijn om een offerte zo gunstig mogelijk voor jou te maken of zelfs een goedkoper alternatief aan te bieden. Wij denken te allen tijde met jou mee!

Heb je specifieke wensen bij jouw aanvraag? Van product tot levering, wij zijn flexibel!

Wipaco deurpanelen

 

ADVIES OP MAAT

Heb je specifieke wensen voor jouw deurpaneel, maar geen idee welk paneel aansluit op jouw wensen en eisen?

Bij Lecot helpen we je graag verder met persoonlijk advies. Hierbij zullen wij onze kennis en jarenlange ervaring gebruiken om jou een oplossing op maat te bieden. Samen met Wipaco ontzorgen wij jou compleet, want wij zijn sterk in maatwerk!

Ook voor de berekening van de U-waarde kan je een beroep doen op Lecot. Via een handige tool staan wij jou graag bij met raad en daad.

 

 

VOORBEREID OP DE TOEKOMST

Wil je een deurpaneel inbraakwerend, brandwerend, volledig recycleerbaar of met een zéér hoge isolatiewaarde met minimale dikte uit laten voeren? Geen enkel probleem!

De kracht van Wipaco schuilt in de kennis en ervaring, onderbouwd door behaalde certificaten voor onze deurpanelen. Zo heeft Wipaco inmiddels een SKG** én SKG*** certificaat voor inbraakwerendheid, een Europese brandklasse B én A2 certificaat. De deurpanelen worden bovendien al geproduceerd volgens de hoge eisen van de FAC én VMRG. Daarnaast kunnen wij de deurpanelen uitvoeren zodat deze een hoge isolatiewaarde hebben met een minimale dikte. Hiervoor maken wij gebruik van VIP-isolatie. Dit is uniek in de markt. Maar dat is nog niet alles. Wipaco denkt ook aan de toekomst van onze planeet. Daarom hebben wij een deurpaneel ontwikkeld die gemaakt is van volledig gerecycleerde en recycleerbare materialen.

 

Wipaco deurpanelen
bekijk onze folder

 

Vraag ernaar via LECOT