Tuesday, February 20, 2024

Duco Doekzonwering

Bouwen en verbouwen is een zaak van intelligent energiebeheer geworden. Ook zonwering maakt integraal deel uit van zo’n energiezuinige woning. Innovatieve doekzonwering levert een belangrijke bijdrage aan het thermisch comfort in de strijd tegen oververhitting.

 

DucoTwin: ventilatie en zonwering in één

Goede ventilatie zorgt voor gezonde binnenlucht. Zonwering zorgt voor thermisch comfort. Een combinatie van beiden garandeert een optimaal binnenklimaat. De installateur monteert twee systemen in één product. Dat bespaart tijd én werk. Van een geïntegreerde aanpak gesproken! De bewoner kan zelf bepalen hoeveel licht gefilterd wordt.

 

 

DucoScreen: onzichtbare doekzonwering

Het zonweringsysteem DucoScreen combineert het beste van 2 werelden: een strak modern uiterlijk met prestaties die moeiteloos voldoen aan de energienormen. Dit screen houdt de zon en nieuwsgierige blikken op afstand. Bovendien is het makkelijk te onderhouden en steeds uitgerust met elektrische bediening.

 

Elk raamtype

DucoTwin en DucoScreen roosters zijn makkelijk te plaatsen op elk type raam. Zowel op houten kozijnen als op ramen van pvc, aluminium en staal. De roosters kunnen vaak zelfs vooraf in de werkplaats gemonteerd worden.

Elke bouwsituatie

De roosters worden direct op het kozijn geplaatst. Een extra tussenregel en verhoogde bovendorpel zijn dus niet nodig. DucoTwin en DucoScreen zijn geschikt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Ze worden bij woning- en utiliteitsbouw gebruikt (kantoren, scholen, zorginstellingen).

Insectenwerend

Ook zo’n hekel aan muggen of wespen in huis? Met doekzonwering houdt u in gesloten toestand alle insecten netjes buiten de deur. Zo doen de screens perfect dienst als hor (enkel bij ‘Fix’ uitvoering)

 


Roosters met screens

Goede ventilatie zorgt er voor dat de lucht binnen gezond is, het geïntegreerde buitenzonweringsdoek zorgt voor thermisch comfort. Een combinatie van beide garandeert een optimaal binnenklimaat. Bovendien zijn er heel wat mogelijkheden onder de vorm van akoestische (AK), stormvaste (FIX) uitvoeringen of uitvoeringen met het zonweringsdoek op een uitvalarm (CAP).

Ducotwin 120


Screens zonder ventilatie

Zonwering in stormvaste uitvoering, met uitvalarm, met kleine én grote afmetingen (tot 6 meter!), met verschillende soorten doeken en kleuren … Het kan allemaal!

 

Ducoscreen front 150 Duco screen Front 150 CAP

Duco screen Top 120 Duco screen Top 120 CAP

Duco screen Top 120 Fix


 

Overzicht textielzonwering

textiel zonwering

 


duco ventilatie
bedrijfspagina