Wednesday, February 21, 2024

DucoTop 60 ZR (AK+)

DucoTop 60 ZR (AK+) verder geperfectioneerd als garantie voor optimaal binnenklimaat.

De DucoTop 60 ZR (AK+) van Duco Ventilation & Sun Control, gespecialiseerd in natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen, werd grondig vernieuwd en verder geperfectioneerd zodat het nu nog betere prestaties kan voorleggen. Het ventilatierooster behoudt uiteraard zijn sterke troeven waaronder zijn ‘onzichtbare’ plaatsing op het raam.

Met de DucoTop 60 ZR (AK+) heeft Duco intussen al een stevige reputatie opgebouwd.
Dit ventilatierooster, dat zich onder meer onderscheidt door de snelle en eenvoudige plaatsing, kan ‘onzichtbaar’ geplaatst worden op het raam en zorgt dus voor een optimale esthetiek. Het rooster bestaat uit één geheel en is voorzien van een transparante bovenzijde met voorgeboorde, glasvezelversterkte koppelstukken. Dankzij de ankergoot boven aan het rooster kan er een snelle en stevige verankering met de vaste constructie verzekerd worden.

Oplossing op maat.
Bovendien kan het rooster op alle raamtypes -hout, aluminium of pvc- én raamdieptes geplaatst worden dankzij de verstelbare diepte van 68 tot 188 mm.DucoTop60ZR_inbouwdetail
Dankzij de akoestische varianten met duurzame dempingsmousse (AK en AK+) kan dit rooster ook perfect in een geluidsbelaste omgeving geplaatst worden.
Daarnaast is dit type rooster verkrijgbaar in een elektronisch gestuurde variant op basis van CO2-meting (TronicTop 60) en zelfs met een interne voorverwarmingsstrip voor een ultiem comfort (ClimaTop 60). Hierdoor kan er steeds een oplossing op maat worden aangeboden.

Grondige update.
Recent onderging de DucoTop 60 ZR (AK+) een grondige update. Zo is dit ventilatierooster niet alleen optioneel verkrijgbaar met buitenkap voor toepassing in (kust)gebieden die sterk onderhevig zijn aan wind en water.
Het is voortaan ook uitgerust met een rubberstrook aan het klepeindstuk.
Dit zorgt voor een betere wind- en waterdichtheid bij de blowerdoortest die is uitgegroeid tot standaardtest bij nieuwbouwprojecten.

Kortom, alleen maar voordelen dus met de DucoTop 60 ZR (AK+)!
Smaakt het naar meer?
Maak dan uitgebreid kennis met dit ventilatierooster op de website van Duco.