Lecot on Tour 2019

 

Dit jaar presenteren we je de zevende editie van Lecot on Tour.

 

We verwachten je dit jaar niet in Kortrijk, niet in Genk en ook niet in Namen Wij hebben onze locaties in het “on Tour concept”  eens opnieuw overwogen en kozen dit jaar voor de Nekkerhal in Mechelen. Een centrale locatie in België waarbij we nog steeds willen aantonen dat we de grootste nationale speler zijn voor de bouwindustrie.

Jouw sterke schakel op gebied van beslag, gereedschappen, bevestigingen en chemicaliën, persoonlijke beschermingsmiddelen en zo veel meer.

 

Maar dit is niet het enige dat wijzigt aan ons Lecot on Tour verhaal, we kozen er ook voor om de beurs niet in september te laten doorgaan, maar in oktober. Dus noteer alvast in jouw agenda: 11 oktober 2019, van 10u tot 22u, moet je in de Nekkerhal in Mechelen zijn. Er zullen opnieuw ruim 70 leveranciers aanwezig zijn om je bij te staan met raad en daad over ons complete gamma en in het bijzonder over de recentste evoluties en nieuwigheden.

 

Je hoeft je niet op voorhand in te schrijven. De beurs heeft vrije toegang voor de professionele vakman!

 

Lecot on Tour is dé vakbeurs voor bouw en industrie. Het is dé beurs bij uitstek voor de professional actief in bouw en industrie. Hier zullen een 70-tal leveranciers aanwezig zijn.

 

 

Naast het uitgebreid aanbod van onze leveranciers, presenteren we ook opnieuw: Lecot Outlet & Pop-up STORE
Hier bieden wij u witgoed – machines en gereedschappen – bouwbeslag – werkkledij – tuingereedschap aan van grote merken tegen zeer scherpe prijzen.

 

lecot on tour 2019

 


 

bedrijfspagina