Wednesday, April 24, 2024

Homebox brievenbus

Anaf deurpanelen

Anaf exclusief dealer van Homebox geïsoleerde brievenbussen

 

Anaf tekende een exclusiviteitscontract met Homebox. De Homebox is de enige tochtvrije en geïsoleerde brievenbus op de markt. Met een onafhankelijk geteste tested U-waarde van 1,23 W/m²K en Qv10 waarde van 0,00006665 dm3.s-1 is dit een unicum op vlak van isolatie en luchtdichtheid.  Contacteer onze binnendienst voor meer informatie.

 

WAAROM U DEZE BRIEVENBUS MOET KIEZEN?

De Homebox is de énige geïsoleerde en tochtvrije brievenbus op de markt. De brievenbus is groen, architectonisch, volledig recyclebaar en 100% Nederlands in zowel ontwikkeling als productie.
Het strakke design van de Homebox zorgt voor een tijdloze en moderne uitstraling. De buitenklep is gemaakt van hoogwaardig geborsteld aluminium (RVS look). De kokerconstructie is vervaardigd uit ABS kunststof. De binnenzijde is uitgevoerd in de kleur grijs of wit.

Door zijn betaalbaarheid, uitstraling en unieke eigenschappen, zoals tochtvrij en isolerend (U-waarde = 1,23 W/m2.K.)

Een must have voor iedere woning.

 

 

 

 

PRODUCT

De Homebox is voorzien van 2 kleppen met kierdichtingen. Dit principe zorgt ervoor dat er een stilstaande luchtkamer ontstaat, welke een isolerende werking heeft. Daarnaast is de buitenste klep geïsoleerd door middel van hoogwaardig isolatiemateriaal. 

Door zijn betaalbaarheid, uitstraling en unieke eigenschappen, zoals tochtvrij, kierdicht en isolerend

(U-waarde = 1,23 W/m2 .K en Qv;10-waarde 0,0000665 m3.-1), 

Het strakke design van de Homebox zorgt voor een tijdloze en moderne uitstraling. De buitenklep is gemaakt van hoogwaardig geborsteld aluminium (RVS look) en de kokerconstructie is vervaardigd uit ABS kunststof. De binnenzijde is verkrijgbaar in de kleur grijs (RAL 7074), cremewit (RAL 9001) en wit (RAL 9010).  
De Homebox past nagenoeg in iedere deur of kozijn, nieuw of bestaand. De Homebox is als een koker ontworpen, welke eenvoudig met twee schroeven van binnenuit te monteren is. 

Door de verschuifbare kokerconstructie is de Homebox te gebruiken voor meerdere deur- en kozijndiktes. Het bereik is 38mm tot en met 70mm en wordt compleet geleverd met het benodigde bevestigingsmateriaal.

 

Montagehandleiding

 


 

bedrijfspagina
Anaf deurpanelen