Focus op Design

Zelfs de puristen vinden hun smaak in het nieuwe aanbod Designpanelen.

Het is genoegzaam bekend.
In het Belgische landschap verschijnen naast de klassieke voordeuren met sierlijsten steeds vaker 2 nieuwe populaire bouwstijlen, en dat zijn enerzijds de pastoriewoningen en anderzijds de moderne, minimalistische woningen.

Met de introductie van haar lijn Cottage panelen sloeg Anaf reeds de nagel op de kop voor wat betreft de liefhebbers van nostalgische pastoriewoningen.
Dankzij de felle opmars van de Solid Line deurgrepen werd ook de moderne woning niet vergeten. Al moet het gezegd dat het aanbod Designpanelen nog breder kon.
Die leemte wordt nu opgevuld.

moderne deuren

 

Anaf pakt enerzijds uit met een reeks panelen die subtiel gebruik maken van vlakliggende (inline) inoxdelen.
Door deze inserts krijgt het ontwerp een strakke maar toch speelse look. Door de combinatie met glasdelen die bewust zo slank mogelijk werden gehouden en accenten die terugkeren in de siertrekker wordt een uniform modern geheel in het leven geroepen.

Daarnaast valt er ook een andere innovatie te  noteren,  onder  de naam lntegra.
Zoals de naam doet vermoeden, zijn de panelen in de lntegra reeks standaard voorzien van een geïntegreerde handgreep uit de Axentix Solid reeks. De mo­dellen lntegra 100 t.e.m. 200 mikken op de liefhebbers van vlakke panelen, maar voegen daaraan een unieke siergreep toe die het met­selwerk rondom de deur benadrukt.

 

design deuren

 

Voor wie het liever wat opvallender heeft werd een reeks panelen in het leven geroepen die door een slimme plaatsing van de Solid greep de indruk wekken dat de trekker op het glas werd bevestigd.
Wie de greep echter van de bovenzijde bekijkt (insert) zal vaststellen dat er in feite meerdere stuk­ken glas in het ontwerp verwerkt zijn. Met dit principe werd een complete reeks lntegra panelen (500-900) ontworpen.
Bijzonder is ook dat de panelen uit de lntegra reeks niet aangeboden worden met vervangbare beglazing. Het  bevestigen  van  glaslijsten zou het ontwerp aan de binnenzijde immers verstoren.  De  reeks  wordt zowel aangeboden als klassieke voordeur, als als vleugeloverdekkende deur.

Met Anaf in het aanbod bent u dus helemaal mee met de trends!

 

strakke voordeuren

 

 

Voor de vakman:

Onze nieuwe prijslijsten zijn beschikbaar.
Onze nieuw gelanceerde modellen scoren gigantisch goed. 
Ontdek onze forse uitbreiding van modellen in de classic en design modellen: van 89 modellen naar 381 modellen.
De prijslijst is éénvoudiger en prijscompetitiever dan ooit ten gevolge van een uitgebreide studie van de markt.

 

 

cataloog anaf

 

Wist je dat?

Ieder jaar worden de normen qua isolatie strenger

Daarom:
WARM-EDGE afstandshouders GRATIS voor het glas in deurpanelen van anaf.
Anaf biedt dit op heden als enigste deurpanelenfabrikant GRATIS aan in de markt in Belgie en Nederland op alle standaarddiktes van deurpanelen.
dit ongeacht de vormen van het glas (rechthoekig, bogen, cirkels, scherpe hoeken)