Wednesday, April 24, 2024

Alcanaf desinfectiespray

ALCANAF, een ontsmettende handspray op alcoholbasis, met bewezen virusdodende werking, geschikt voor professioneel gebruik op de werkvloer.

“Deure doen” met Alcanaf desinfectiespray

CORONA HANDGEL ALCANAF

De Coronacrisis treft onze economie hard en zorgt voor heel wat onzekerheid, ook in onze sector.

Onze klanten zijn werkgevers van vele medewerkers die momenteel economisch werkloos zijn door COVID-19. In de voorbije weken hebben wij gemerkt dat het voor productiebedrijven niet eenvoudig is om aan beschermende middelen te geraken die een veilige werksituatie garanderen voor hun medewerkers.

Zoals u weet produceert Anaf via haar afdeling Anaf Compounding Solutions reeds meer dan 45 jaar een reeks onderhoudsproducten voor ramen en deuren. Deze producten zijn stuk voor stuk referenties bij schrijnwerkers, glazenwassers en productiebedrijven in België en buitenland.

Het team bij Anaf Compounding Solutions daagde zichzelf uit om, gebruik makend van de ervaring, productiecapaciteit en grondstoffen die wij in huis hebben, een geschikt product te ontwikkelen, productiecapaciteit vrij te maken en aan te bieden om productiebedrijven te ondersteunen bij het aanpassen van hun werkplekken naar een veilige werkomgeving.

ALCANAF, een ontsmettende handspray op alcoholbasis, met bewezen virusdodende werking, geschikt voor professioneel gebruik op de werkvloer. Op 26 maart 2020 verkregen wij van de bevoegde overheid een goedkeuring voor tijdelijke productie en verkoop.

Onze aandacht gaat nu prioritair naar het beleveren van de bedrijven die nood hebben aan ontsmettingsmiddel om op een veilige en comfortabele wijze de productie te kunnen verderzetten of hervatten.

Deure doen” wordt op die manier hopelijk een stukje éénvoudiger dankzij Alcanaf.

 

  1. Bewezen virusdodend effect door meer dan 70% alcoholgehalte
  2. Handig aan te brengen met spraykop – geen gel of geen plakkende substantie.
  3. Verdampt snel.
  4. Aangeboden als 8x250ml sprayfles (80 euro)
  5. Navulverpakking van 6x1l in blik (89,70 euro).

 

corona handgel alcanaf
Alcanaf folder