Osta Xclusive : Vakmanschap & Vertrouwen

Exclusive pivoterende veiligheidsvoordeuren als eye-catcher voor uw woning.

 

Xclusive Security Doors, een toekomst visie omtrent techniek en design, gemaakt voor het heden … .
Kiezen voor een Xclusive Security Door is kiezen voor toekomst en innovatie. Met een hoogwaardige technologie op gebied van inbraakweerstand en een hoge thermische isolatie, creëer je een deur met maximale prestaties.
Het project Xclusive Security Doors is een nieuwe manier van denken over de toekomst, met nieuwe technieken en tendensen, voor exclusieve woningen.
Het zijn deuren met een geraffineerd design, met oog voor detail en met innoverende nieuwe systemen.
Dubbelzijdige aluminium vleugeloverdekkende deuren, gemaakt en ontwerpen om de tijd te doorstaan. Met grootse prestaties als thermische isolatie en veiligheid.

 

Ook het veiligheidsaspect is een belangrijk onderdeel. Deze deuren kunnen verschillende veiligheidsattesten hebben. U kan kiezen voor een standaard veiligheid, maar bij bepaalde deuren kan voor een attest RC2 of RC4 optie worden gekozen

 

RC2 deuren

 

3 MOGELIJKE scharniertypestypes:

Pivoterende, Onzichtbaar of zichtbare scharnieren …
Bij de X-Clusive Security Doors kan je kiezen uit 3 type scharnieren.
Ofwel zijn ze pivoterend, onzichtbare scharnieren (openen tot 180°) of zichtbaar. Iedereen zal zijn voorkeur hebben

 

verdekliggende deurscharnieren

 

UNIEKE POEDERLAK AFWERKING

De poedercoating is de meest erkende afwerking in de aluminium constructie. De Xclusive Security Doors-deur gaan we verder in de aanpak en benadrukken we exclusiviteit en kwaliteit. Door
toepassing van fotosynthese kunnen we het poeder fixeren om een structuur afwerking te verkrijgen, geribbeld, gegranuleerd, ook imitaties hout in poederlak. Deze methode maakt het mogelijk om na verloop van tijd een zeer duurzaam resultaat te verkrijgen.

 

houtkleuren voordeur

 

Certificering voor 3 weerselementen:

afdichting, luchtstroom, luchtdoorgang ten opzichte van de openingsdelen: Deurafdichtingen
Bij de X-Clusive Security Doors ben je zeker dat de gevolgen van natuurelementen zoals water, lucht en wind geen invloed hebben op op de leefruimte van je huis. Deze 3 uitermate hoge scores op de verschillende testen vormen een onderdeel van de leefkwaliteit voor de bewoners.

 


 

Ontdek ons volledig gamma X clusive deuren 

deurpaneel vleugeloverdekkend xclusive
142 blz kijkplezier, ideetjes verzekerd.