Drieluik Osta Classics

Top Collect

Gamma aan sierpanelen met of zonder sierlijsten, te verkrijgen in diverse uitvoeringen, met folies, wit of crème in de massa.
De beglazing kunt U zelf kiezen. De standaard dikte van de panelen zijn 24 mm. Maar met onze speciale Isoplat kern, kunnen diktes aangepast worden tot boven de 40 mm. Uiteraard hebben die isoplat kernen een zeer goede isolatie waarde. Prijslijst is een bruto prijslijst

 

Klik op brochure of prijslijst op te openen.

 

 osta topcollect deuren prijzen

  

Flatline

2-zijdig vleugeloverdekkende complete deur in aluminium met een kern van Polyurethaan.
Bij Osta Classics is dit een instap product wat betreft vleugeloverdekkende systemen. Er hoeft geen bijkomende bewerkingen gedaan te worden. Enkel deur uitpakken en installeren.
Kader, vleugel en sleutels, wij leveren alles in een keer. Prijslijst is een netto prijslijst.

 

Flatline vleugeloverdekkende deuren prijslijst

  

Xclusive Security Doors

Deze exclusieve 2 zijdige vleugeloverdekkende complete aluminium deuren zijn de top op de markt. Niet alleen kun je kiezen voor gewone- of verborgen scharnieren, ook een pivot systeem is mogelijk. Verder kan er als optie gekozen worden voor een anti-inbraak attest. Deze anti-inbraak attesten gaan van RC2 tot RC4! Ook het openen van de deur via vingerafdruk behoort tot de mogelijkheden. En alles kan daarbij worden aangesloten aan het bestaande domotica systeem. Met zijn 98 mm deurvleugel, opgebouwd met 92 mm polyurethaan, en een opgespoten kader met Polyurethaan, kom je aan een isolatiewaarde van 0,7. Kader, vleugel en sleutels, wij leveren alles in een keer. Prijslijst is een netto prijslijst.

 

osta xclusive voordeuren veiligheids deuren prijzen osta

 

Graag hadden wij deze drieluik, bij U op het bedrijf, eventjes aan u voorgesteld, met de in achtname van de geldende corona maatregelen.
Daarom zouden wij U graag telefonisch contacteren voor een afspraak in maart 2021.

U kunt onze catalogi en prijslijsten alvast bekijken door op de afbeeldingen te drukken.

 

Had U wat meer catalogussen en prijslijsten nodig van ons sterk drieluik, vraag ze dan hier aan. Deze worden U geheel kosteloos opgestuurd.

 bedrijfspagina