Monday, July 15, 2024

Expert in esthetische en functionele herstellingen

Wie zijn wij?

Welkom bij Respo Repair, uw vertrouwde specialist met meer dan 50 jaar ervaring in het repareren van esthetische schades in en rondom uw woning. In 1967 verwierf de in Lieshout (Nederland) gevestigde ondernemer M.H.G.A. van Luijt twee Zwitserse patenten voor de Nederlandse markt, waarmee beschadigd en versleten emaille sanitair met succes kon worden gerepareerd.

In 2013 hebben Jan Berghmans en Kris van Gorp de licentie verkregen om in de Benelux reparaties uit te voeren onder de vlag van Respo Repair, gebruikmakend van de geavanceerde reparatietechnieken van Respo Repair.

Sinds 2016 leiden Jan Berghmans en Kris Van Gorp, Respo Group, met een breed scala aan reparatie- en renovatiemogelijkheden om uw schadeproblemen vakkundig op te lossen. Onze deskundigheid en toewijding maken ons de ideale partner voor het herstellen van uw beschadigd sanitair en andere esthetische schades in en rondom uw huis. Ontdek hoe wij met passie en vakmanschap uw woning weer in topconditie brengen.

In 2023 werden de bedrijven Respo Repair Service, Respo Repair Benelux, Respo Repair Solutions en SKK Belux onder één commerciële naam samengebracht: Respo Group. Deze verenigde entiteit biedt een geïntegreerd scala aan hoogwaardige diensten op het gebied van reparaties en oplossingen, en staat klaar om aan al uw behoeften te voldoen met één sterke en eenduidige bedrijfsidentiteit.

 

respo group

 

 

Esthetische herstellingen

Esthetische schadeherstellingen bij Respo Group brengen uw beschadigde oppervlakken weer in perfecte staat met vakkundig vakmanschap en geavanceerde technieken.

Voor nagenoeg elke esthetische schade heeft Respo Group een sterke oplossing.

Kleine schades herstellen we met onze innovatieve hersteltechnieken.

 

herstelling ramen en deuren

 

Functionele herstellingen

Bij Respo Group zijn functionele herstellingen specifiek toegespitst op raam- en deurbeslag, alsmede sloten. Onze expertise en doelgerichte aanpak zorgen ervoor dat uw ramen en deuren weer optimaal functioneren, met aandacht voor duurzame oplossingen en hoogwaardige herstelwerkzaamheden.

Wij zijn expert in het herstellen van inbraakschades. Met een beperkte investering leveren we u de werking en het uiterlijk van nieuwe ramen en deuren.

Preventief onderhoud zorgt bovendien voor financieel en energetisch voordeel:

  • Levensduurverlenging van ramen, deuren en het hang- en sluitwerk
  • Verduurzaming van wooncomfort: minder tocht- en vochtklachten en betere bediening en beveiliging van ramen en deuren
  • Optimale balans tussen isolatie en ventilatie en geen onnodige slijtage

 

Ramen en deuren die regelmatig een onderhoudsbeurt krijgen gaan langer mee. Bovendien blijft het hang- en sluitwerk beter werken, wat zorgt voor betere isolatie en ventilatie. Zo draagt periodiek onderhoud bij aan een goed binnenklimaat, het voorkomt vocht- en tochtklachten én zorgt ervoor dat inbraakpreventie optimaal blijft werken.

Wij bieden een one-stop shop voor de volledige schade. Dit betekent dat Respo Group werkt met partners voor glasbreuk en afdichtingsrubbers van uw ramen en deuren om u een totaaloplossing te bieden.

 

Contacteer Respo Group, expert in herstellen van esthetische en functionele schades

 

respo group
bedrijfspagina