Colorwall

Op zoek naar een echt onderscheidende en duurzame gevel?

 

Dan zijn er nu Colorwall gevelbekledingspanelen. Gevelbekleding bepaalt inderdaad in sterke mate het unieke karakter van een gebouw, waarbij originaliteit, uitstraling, maar ook functionaliteit, doorslaggevende argumenten zijn bij de materiaalkeuze.

Met onze nieuwkomer Colorwall scoort u op al deze fronten. Deze innovatieve, 3- dimensionale gevelplaat, opgebouwd uit aluminium profielen, geeft aan iedere gevel reliëf en structuur en past perfect in de hedendaagse architectuur. 

Wie Colorwalll zegt, zegt hout. Veel van de mooiste gebouwen ter wereld zijn van hout gemaakt. Hout is hét materiaal van deze tijd voor hedendaagse architectuur. Hout oogt duurzaam  en solide. Een gebouw bekleed met Colorwall aluminium gevelpanelen in houtdecor geven het gebouw dezelfde warme uitstraling, met een minimum aan onderhoud. 

 

 

Ongelimiteerde designmogelijkheden

Colorwall is design. Het wel doordachte ontwerp verleent architect en ontwerper ongelimiteerde ontwerpmogelijkheden. De combinatie mogelijkheden zijn eindeloos.  

Verschillende houtdecors, hout in combinatie met om het even welke RAL-kleur of een combinatie met andere materialen zoals gevelsteen, alles kan.

Het systeem bestaat uit een basisplaat, diverse kokerprofielen, hoekafwerkingsprofielen en een afwerkingsstrip.

 

colorwall vink

 

 

Kwaliteit vande bovenste plank

Colorwall gevelbekledingsprofielen zijn geschikt voor geventileerde geveltoepassingen. De profielen zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, kleurvast en corrosiebestendig. 

Duurzaam & milieuvriendelijk
Colorwall aluminium profielen zijn oneindig recycleerbaar zonder kwaliteitsverlies.

Onderhoud
Colorwall  vereist vrijwel geen onderhoud. Het volstaat om de gevel een aantal keer per jaar te reinigen met zuiver water.

 

  

Vink belgie
bedrijfspagina