Tuesday, July 16, 2024

Polmarplast | PMP Fix V/O/I

Zet de zon naar uw hand 

WINDVASTE SCREEN PMPfix
Zonnescherm en vliegenraam? Deze screen heeft het allemaal tegelijk. Precies daarom wordt dit type het meest geplaatst. Het doek loopt door tot in de geleiders en wordt er vastgehouden door een eenvoudig maar ingenieus geleidersysteem. Hierdoor zijn er niet alleen geen storende lichtspleten langs de zijkanten, ook vervelende beestjes kunnen er niet omheen. Deze screen trotseert de sterkste winden zonder kans op beschadiging. De combinatie van een sterk concept en een elegante uitvoering zorgt ervoor dat ook grote oppervlaktes (tot 18m²) kunnen voorzien worden van dit screentype, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie.

DOEKEN
Glasvezeldoeken: Het gamma glasvezeldoeken wordt op vandaag het meest toegepast. De combinatie van topkwaliteit en een uitgebreide keuze aan diverse kleurcombinaties maakt van dit gamma een echte topper.

KLEUREN
Alle type screens kunnen worden geleverd in een aantal standaardkleuren waardoor de leveringstermijn heel kort is. Daarnaast kan er lakwerk naar wens worden voorzien zodat de kleur van de screenonderdelen perfect overeenkomt met de kleur en de afwerking van de ramen. Volledig verduisterende doeken Een deel van de glasvezeldoeken en Soltisdoeken zijn verkrijgbaar met volledig verduisterende kenmerken. Uw installateur geeft u hierover graag alle informatie.

BEDIENING
Gewone screens MANUELE BEDIENING
• Lint: bij screens met beperkte afmetingen kan u kiezen voor een lintbediening.
• Windwerk: screens met beperkte afmetingen kan u ook bedienen met een lichte en handige zwengel.

ELEKTRISCH
Een fluisterstille en onzichtbare motor doet het werk in uw plaats! U kiest voor een commando met knop of vanuit je luie zetel met een handige afstandsbediening. Hierbij zijn er heel wat mogelijkheden: hand- of wandzenders, met timer (bv. op vaste tijdstippen), meerkanaalzenders… steeds krijgt u de meest geschikte oplossing voor uw persoonlijke levensstijl.
Ritscreens zijn  meestal wat groter en daarom leveren we die enkel met motorbediening vanaf schakelaar of afstandsbediening IO.

OPTIES
• zonnecel
• windautomaat
• combinatie zon- & windautomaat
• temperatuursensoren
• bediening via IO-homecontrol (lokaal, smartphone, internet)
• bedrukking op doek (bv. logo of tekst van uw zaak)

PMP V/O/I

PMP heeft 3 types PMP Fixscreens (met ritssluiting)

PMPfix V:  (Voorbouw)
Screen komt voor het raam, dus tussen de dagopening. Hiervoor wordt meestal een verhoging op de raam geplaatst zodat de kast niet voor het glas komt.
Geen verdere afwerking nodig.

Kast 85 mm: Max br x h 4000 x 2200 mm
Kast 95 mm: Max br x h 4000 x 3300 mm
Kast van 120 mm:  Max br x h 6000 x 3000/6000 mm (max hoogte afhankelijk van breedte)

 

PMPfix O: (Opbouw)
Screen komt op het raam, achter de dagkant. Hierdoor is de screenkast buiten niet zichtbaar. De binnenzijde van de kast  dient door de vakman of bouwheer afgewerkt te worden zoals een opbouwrolluik. Voor reparatie dient kast langs binnen bereikbaar te zijn.
Deze screen wordt geleverd zonder onderkap

Kast 85 mm: Max br x h 4000 x 2200 mm
Kast 95 mm: Max br x h 4000 x 3300 mm
Kast van 120 mm:  Max br x h 6000 x 3000/6000 mm (max hoogte afhankelijk van breedte)

PMPfix

Geleider screen en uitdikking voor gebruik in combinatie met vliegenraam

PMPfix I: (Inbouw)
Screen komt achter de dagkant, maar voor het raam. Afstand tussen raam en dagkant is dus de diepte van de screenkast. De screen geleider heeft ook deze diepte. Groot voordeel is dat de kast onderaan (dus aan buitenzijde van raam) opengaat voor reparatie. Hierdoor kan de binnenkant gewoon bezet worden.

Kast van 125 mm:  Max br x h 5000 x 2000/3500 mm (max hoogte afhankelijk van breedte)

Screen PMPfix I en geleider

PMP Combiscreen 

Deze screen wordt geleverd:

– volledig in een geïsoleerde kunststof kast met pvc geleiders. Massakleur of renolitfolies mogelijk
– in een geïsoleerde kunststof kast met een alu voorplaat en alu geleiders. Alu gemoffeld, eventueel binnenzijde natlak.

Max breedte screen: 3000 mm

De kast kan voorzien worden van een verluchting (transivent)

 

Folder:

 

Automatisatie: Volg link

 

Lees ook: