Harinck: ‘Deurgedreven’ zin voor kwaliteit

 

 

‘Deurgedreven’ zin voor kwaliteit

 

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: als de gevel het visitekaartje van jouw woning is, dan kan een mooie, veilige voordeur daarbij niet ontbreken. Dat beseffen wij bij Harinck, specialist in aluminium- en pvc-deurpanelen, maar al te goed. Bijgevolg zetten wij als marktleider ons al 35 jaar in om de mooiste voordeurontwerpen te realiseren, en dat in de allerbeste materialen.

 

Dat klinkt natuurlijk mooi, maar we zeggen het niet zomaar. Een mooi bewijs daarvan is onze meest recente ontwikkeling. Harinck lanceerde met Magnetude® een uniek en revolutionair voordeursysteem. De deurpanelen worden hierin namelijk niet verlijmd op het binnenpaneel – zoals bij klassieke systemen – maar ze worden geplaatst via een magneetprincipe. Dat biedt de plaatser tal van voordelen: tijdwinst, proper werk, geen kans op beschadiging, besparing op materiaal als ontvetter en schuurmiddel … Maar het is vooral jij als huiseigenaar en bewoner die er maximaal van profiteert:

 

  • Met dit systeem kan je heel gemakkelijk de deurpanelen laten wisselen. Stel dat je na verloop van tijd een andere look voor jouw voordeur wenst, dan plaatst de vakman heel snel en eenvoudig een nieuwe afdekplaat met het gewenste design op de vleugel.
  • Is er sprake van schade aan de panelen? Dan is het niet nodig de hele deur te vervangen, maar alleen het beschadigde element.
  • Het systeem is omwille van de opbouw erg inbraakbestendig: stel dat iemand met slechte bedoelingen erin slaagt de buitenplaat te verwijderen, dan staat hij of zij nog steeds voor een klassiek deurpaneel dat met de glaslat vastzit in de glassponning. Wedden dat de moed hen meteen in de schoenen zinkt?
  • Wil je de deur een beetje opfleuren naar aanleiding van een bepaalde gelegenheid? Dat kan heel gemakkelijk, want decoratie (kerstkransen, Halloween-spullen, verjaardagsboodschappen …) wordt met een magneet op het buitenblad bevestigd zonder de deur te beschadigen.
  • Klemmende deuren – een gevolg van het gevreesde bimetaaleffect – zijn dankzij Magnetude® voorgoed verleden tijd, omdat bij verwarming alleen de buitenzijde van de deur uitzet. Het binnenpaneel, waar de scharnieren en het slot op zitten, trekt niet krom, waardoor de deur niet kan gaan knellen. Zelfs niet als de temperatuur zou oplopen tot 90°! Voor een aluminiumdeur is dit niet minder dan revolutionair.

 

 

 

De beste grip

En dat is nog niet alles, want onze Magnetude®-deuren kunnen perfect gecombineerd worden met onze nieuw reeks deurtrekkers. Deze zijn niet doorgaand bevestigd, wat er concreet op neerkomt dat de binnenzijde van uw deur een perfect egaal vlak is, dus zonder visueel storende elementen. Het lijkt misschien voor velen onopvallend maar een mooie deur en een bijpassende deurknop bepaalt mee de sfeer en uitstraling van een woning. En toch wordt er zo weinig aandacht aan besteed. Wist je trouwens dat de deurknop één van de meest gebruikte accesoires is van jouw huis? Is het dan niet hoog tijd om de nieuwe deurtrekkers van Harinck eens van dichterbij te bekijken?

 

 

Harinck, dé fabrikant van duurzame en hoogstaande inkomdeuren, verstaat de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design als geen ander. Van klassiek tot tijdloos, van minimalistisch tot modern, voor elke woonstijl vind je bij Harinck een passende, weerbestendige deurtrekker op maat van elke woonstijl en geef je zo jouw voordeur een stijlvol uiterlijk. Dankzij hun moderne technologie kan je jouw deurtrekker zonder enige schade eenvoudigweg veranderen.

 


 


bedrijfspagina