Frager-Fralu | Tradition

De unieke look van herenhuisvoordeuren met hedendaags comfort

Frager Fralu introduceert gepersonaliseerde Tradition-voordeuren

 

D e   t r a d i t i e    v a n     e c h t     v a k m a n s c  h a p

 

Je bent de trotse eigenaar van een plechtig herenhuis? Mooi zo. Dan ken je ook de moeilijkheden die gepaard gaan bij het vervangen van uw decennia oude massieve houten voordeur. Gelukkig is er sinds kort een alternatief. Frager Fralu komt met Tradition op de markt. Het nieuwe aanbod combineert aluminium- of kunststof schrijnwerk op maat met een identieke look als je heerlijke eeuwenoude statige voordeur. De hedendaagse comforteisen krijg je er gratis bij.

Eerlijk is eerlijk: weinig woningen blinken zo uit in charme als statige herenhuizen. Dat doen ze dankzij het oog voor detail van de oude bouwmeesters en het vakmanschap van de vroegere schrijnwerkers. Niets toont dat beter dan de voordeur. Elk exemplaar is uniek en op maat gemaakt met elegante bijzonderheden en aangepaste sierlijsten. Elke voordeur is een visitekaartje voor de rest van het huis. Dat je als eigenaar of bewoner die uitzonderlijke uitstraling wil behouden is evident. Enig probleem: vocht, tijd en houtrot zorgen voor slijtage. Enter Tradition van Frager Fralu.

Maatwerk met oneindige mogelijkheden

Tradition staat voor gepersonaliseerde voordeurpanelen in aluminium of kunststof, haast zonder beperking in afmetingen of afwerkingen. Ingewerkte ramen met bijhorende accenten, aangepast roosterwerk, elegante sierlijsten die aansluiten bij de bestaande ramen tot en met afgestemde deurklinken of zelfs een geïntegreerde brievenbusgleuf: de mogelijkheden zijn eindeloos. Dankzij de uitgebreide mogelijkheden van poederlak is deze moderne variant niet van het origineel te onderscheiden. Sowieso zijn alle kleuren mogelijk. Het maatwerk en de ontwerpvrijheid van de oude vakman komt opnieuw tot leven.

Hedendaagse energie-eisen

Tradition-voordeuren zien er identiek uit als de eeuwenoude herenhuisvoordeur, maar voldoen ­– in tegenstelling tot hun antieke voorgangers – aan de hedendaagse bouweisen en EPB-normen. Ze zijn volledig isolerend, houden dankzij hun akoestische kenmerken het straatgeluid buiten en blokkeren tocht door een slimme regel onderaan. Door het gebruik van aluminium of kunststof krijgt vocht geen kans om slijtage te vooroorzaken en is de tweejaarlijkse schilderbeurt verleden tijd. Op vlak van inbraakveiligheid volgt Tradition de meest strenge eisen met 3- tot 5-punts sloten. Bovendien is ook een uitvoering mogelijk, die voldoet aan de RC 3-veiligheidsnorm, de strengste quotering op vlak van inbraakveiligheid.

3D-ontwerp op basis van foto’s

Een leuke extra bij Tradition is het ontwerpproces. Op basis van foto’s van je originele deur gaan de designers van Frager Fralu aan de slag voor een nieuw voorstel. Dat krijg je meteen in 3D te zien. Sowieso is er ruimte voor bijsturing. De Tradition-voordeur is volledig aan te passen aan je eigen wensen en voorkeuren. En dan bewaren we beste nieuws nog als laatste: een Tradition-voordeur is comfortabeler en ook tot 30 procent goedkoper dan een houten herenhuisvoordeur op maat. Met andere woorden: goed voor je energierekening, je comfort én je portemonnee.

 

 

De unieke look van herenhuisvoordeuren met hedendaags comfort.

 

 

 

 

 

 

tradition@harinck.be
www.harinck.be

 

Bezoek onze bedrijfspagina.