Wednesday, April 24, 2024

TEXT-IT | Glasfolies

Glasfolies | de juiste keuze, altijd aanpasbaar.

glasfolie

Of het nu gaat om meer comfort in huis of een evenwichtiger verdeling van de warmte in een bedrijfspand, onze glasfolies zorgen voor lagere energiekosten en een verbeterde HVAC¹-efficiëntie.

Bovendien zullen deze folies gegarandeerd niet verbleken of verkleuren.
Al onze glasfolies zijn voorzien van de beschermende krasvaste hardcoat !

Bekijk nu al onze glasfolies: UV-filter, warmtewerend, spiegel en zandstraal.

 


Glasfolie met UV-filter

De UV-folies zijn 99% transparant en uitgerust met een hoogwaardige UV-filter. Deze filter verhindert dat de UV-stralen uw materialen achter het glas gaan verkleuren/verouderen.
Ideaal dus voor uw etalage, orangerie, expositieruimte, museum, enz.
Voor onze glasfolies is de combinatie van UV-filter met wartewerend effect ook een mogelijkheid !

 

Warmtewerende glasfolies

Energie besparen doet u absoluut met onze glasfolies !
Verwarming & airconditioning hebben een impact op de totale kosten.
Door het voorzien van de warmtewerende folies heeft u de mogelijkheid uw zonnewarmte met 75% te verminderen. Bovendien kan u dit ook nog combineren met een UV-filter tegen verkleuring.

Spiegel glasfolies

Spiegelfolie bekomt zijn effect daar er aan één zijde perfect doorheen kan gekeken worden en tevens de andere zijde dit niet toelaat door de weerkaatsing. Onze spiegelfolie zorgt voor het behouden van uw zicht, maar het vermijden van inkijk, mits kleine vermindering van lichtintensiteit.
De schittering op beeldschermen lossen we ook op met deze spiegelfolie !

Zandstraalfolies

Met deze folie krijgt u het effect van gezandstraald glas met een lichtinval van 99% !
Het doel van deze glasfolie is niet alleen decoratief, maar tevens ook om uw privacy te verhogen, doorloopbeveiliging, raambelettering, enz…
Ook zijn we in de mogelijkheid rechtstreeks te printen op zandstraal wat prachtige resultaten geeft.

Inspiratie:

 

 


TEXT-IT is een jong en dynamisch bedrijf in Herentals dat zich specialiseert in reclame en montagewerk, zowel voor particulieren als KMO’s. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vakgebied zijn wij uitgegroeid tot een volleerd reclamebureau dat aan al uw wensen voldoet.

 

Laat je vandaag nog inspireren door onze projecten

Vraag vrijblijvend inlichtingen en offerte.

[ninja_form id=2]

 

 

 


¹ HVAC is de Engelse afkorting van heating (verwarming), ventilation (ventilatie) en air conditioning (airconditioning of koeling), drie deelgebieden van huiscomfort.
Soms gebruikt men de term om luchtbehandeling in kantoorgebouwen aan te duiden. Dit gebeurt met luchtbehandelingskasten. Dit zijn eigenlijk afgesloten ruimtes met daarin een of meerdere ventilatoren die lucht van buiten een gebouw aanzuigen om die lucht dan geconditioneerd, middels een kanalensysteem, door het gebouw te verspreiden. Geconditioneerd wil zeggen: verwarmd, gekoeld of be- of ontvochtigd. Om overdruk in die ruimtes te voorkomen wordt, indien gewenst, lucht ook weer afgezogen en naar buiten afgevoerd.