Soudal lanceert nieuwe website

 

TURNHOUT – Soudal lanceert vandaag de totaal vernieuwde website www.soudal.com.

Dankzij de webstek zullen klanten, professionele en DIY-consumenten voortaan vlot toegang krijgen tot alle benodigde productinfo rond de meer dan 1000 producten die het bedrijf in België in de markt zet.

 

www.soudal.com

 

Soudal heeft in totaal meer dan 12.000 SKU’s en verkoopt haar producten mondiaal in 138 landen. Die globale dimensie en het groot aantal producten en (verpakkings-, taal,-)varianten, betekenen een gigantische hoeveelheid productinformatie, die nu voortaan op een overzichtelijke en handig navigeerbare manier is samengebracht.

Luc Thys, Group Director Marketing en R&D van Soudal: “Gezien de exponentiële groei die we al jaren doormaken, zowel qua landen als producten, was het vroeger onmogelijk alles in alle talen online beschikbaar te maken. Onze website werd slechts in een tiental talen aangeboden. De nieuwe website is volledig geïntegreerd met het Soudal SAP-systeem, zodat alle mogelijke informatie over bijvoorbeeld kleuren, verpakkingen, technische fiches, packshots enz met een simpele muisklik beschikbaar worden.”

Professionele gebruikers en klanten krijgen de mogelijkheid om in te loggen, waarna ze alle informatie kunnen downloaden voor hun klanten. Voor de eindgebruiker in de DIY is er telkens de mogelijkheid tot het vlot vinden van bijkomende info rond gebruik en toepassingsgebieden. Luc Thys: “We krijgen dagelijks vragen van doe-het-zelvers rond onze producten. Wat moet je waar gebruiken, en hoe? Speciaal voor hen hebben we voortaan online tal van handige toepassingsfilmpjes ter beschikking.”

 

www.soudal.com zal voorlopig beschikbaar zijn in de twee talen van Soudal-thuisland België, Nederlands en Frans. De volgende 24 maanden zullen daar een 30-tal andere talen bijkomen.

 

soudal
bedrijfspagina